fbpx

Znan je datum letošnje Victoria’s Secret modne revije

Moda, Novice

Priznana in priljubljena znamka spodnjega perila Victoria’s Secret je potrdila datum letošnje modne revije. Angelčki se bodo po pisti sprehodili v torek, 8. decembra 2015. Dogodek se bo zgodil v New Yorku, predvajala pa ga bo kot vsa leta do sedaj, televizijska hiša CBS.  Po pisti se bodo letos sprehodili tako stari kot novi modeli. Med njimi […]

Priznana in priljubljena znamka spodnjega perila Victoria’s Secret je potrdila datum letošnje modne revije. Angelčki se bodo po pisti sprehodili v torek, 8. decembra 2015. Dogodek se bo zgodil v New Yorku, predvajala pa ga bo kot vsa leta do sedaj, televizijska hiša CBS. 

96311_022-1280x749

Po pisti se bodo letos sprehodili tako stari kot novi modeli. Med njimi bodo: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jac Jagaciak, JasmineTookes, Kate Grigoriva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell,Taylor Hill in Rachel Hilbert, ki je obraz njihove mladostniške kolekcije Pink in se bo po pisti letos sprehodila prvič.

Vir: Victoria’s Secret

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam