fbpx

Zgodba s sporočilom: Moški razmišljajo z glavo in ženske s srcem!

Odnosi, Prva stran

Zgodbo je napisal moški, ki ga nikoli ni zanimal vpliv Marsa in Venere.

Zgodbo s sporočilom, ki jo zagotovo morate prebrati, je napisal moški, ki se nikoli ni vprašal, kakšna je razlika v spolnem obnašanju med žensko in moškim niti ga nikoli ni zanimal vpliv Marsa in Venere na to. Nikoli se ni vprašal, zakaj moški razmišljajo z glavo in ženske s srcem. 🙂

“Prejšnji teden sva šla z dekletom v posteljo in moj spolni apetit je hitro narasel. Takrat mi je rekla:”Mislim, da danes ne želim. Lahko samo leživa? Me lahko samo objameš? Vprašal sem jo:”Draga, kaj se dogaja?” Potem mi je odgovorila to, česar se vsi moški bojijo! “Gledaš me samo kot seksualni objekt za zadovoljevanje svojih fizičnih potreb. Ni ti mar, kaj se dogaja v mojem srcu, v moji duši. Ne zanimajo te moje čustvene potrebe, ki jih kot ženska čutim.” Dodala je še:”Zakaj me ne ljubiš takšne, kot sem, ne glede na to, kaj se dogaja v najini spalnici?”

Utihnil sem, vendar sem razumel, kaj mi je hotela povedati. To noč nisem imel česa iskati v najini postelji, zato sem se obrnil na bok in zaspal. Ampak naslednji dan sem se odločil vzeti prost dan, da bi ga preživel z njo. Zjutraj sva imela zajtrk, nato pa sva šla v velik nakupovalni center z različnimi trgovinami. Hodila je iz ene trgovine v drugo, poskušala drage obleke, jaz pa sem sedel blizu nje in jo opazoval. Ni se mogla odločiti, katero obleko naj vzame in sem ji dejal: “Vzemi vse.” Poleg novih oblek je želela še nove čevlje in vse sem odobril. Zatem sva šla v trgovino nakita, kjer je izbrala diamantne uhane. Kar želim povedati je, da je bila zelo navdušena, kako se je vse odvijalo. Verjetno je mislila, da je to posledica najinega pogovora od pretekle noči, da sem se prestrašil in da je to pravzaprav obupana poteza, ki bo vse to rešila. Poskusila je kupiti še teniški lopar, čeprav ne zna igrati tenisa. Tako je bila vznemirjena, ko sem ji rekel: “To je čudovito, draga, vzemi ga!”

couple-shopping

Na koncu je bila videti kot bi dosegla vrhunec spolnega užitka. Širok nasmeh se je razširil čez obraz in rekla je:”Mislim, da je to to. Lahko greva na blagajno.” Komaj sem čakal na ta trenutek. In ko je prišel, nisem skrival svoje nepotrpežljivosti, odgovoril sem:”Ne draga, mislim, da ne želim!” Ko je to slišala, se je začudila in njena čeljust se je spustila od šoka. Uspela je reči le:”Kaj?” Takrat sem ji rekel:”Draga, želim, samo da držiš te vrečke v roki. To je vse. Imam občutek, da te ne skrbi moja finančna sposobnost, zdi se mi, da misliš samo na svoje potrebe, ki jih imaš kot ženska.” In potem, ko sem pomislil, da me lahko ubije, sem še s posebno nežnostjo dodal:” Zakaj me ne ljubiš takšnega, kot sem, in ne zaradi stvari, ki ti jih lahko kupim? 

Imam občutek, da tudi nocoj nimam kaj iskati v najini postelji.” 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam