fbpx

Ženske, ki krojijo modo: Spoznajte 5 novih zvezd ulične mode

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Nove zvezde ulične mode, ki so pokazale veliko poznavanje mode in poguma za eksperimentiranje.

Glede na to, da je za nami obdobje tednov mode in številnih dogodkov, smo imeli priložnost videti najbolj trendovske dame in njihove odlične outfite.

Medtem, ko je večina oči uprtih v Miroslavo Dumo, Olivio Palermo, Chiaro Ferragni ter ostala »it« dekleta, smo v našem uredništvu posebno pozornost namenili tudi nekaterim novim dekletom, ki si prav tako zaslužijo pozornost zaradi odličnega sloga.

Na ulicah New Yorka, Pariza in Milana so odkrili nove zvezde ulične mode, ki so pokazale veliko poznavanje mode, poguma za eksperimentiranje in slog, ki pritegne pozornost.
Nekatere izmed njih so že nekaj časa prisotne na modnih prireditvah, medtem ko so druge čisto prave novinke v tako imenovani ulični modi in po tem, kar smo videli, bodo v tej srenji ostale še kaj nekaj časa.

Jeanette Friis Madsen

Jeanette je nekdanja modna agentka in blogerka, pred kratkim pa je postala pomočnica modne urednice danskega časopisa Costume. Poleg tega, da okolico privlači zaradi svoje lepote, za odlično kombinirati oblačila, ki so mešanica ženstvenosti in skandinsvaskega sloga.

It's all about the puffy sleeves ?Foto by @thelocals @britishvogue

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Day dreaming… The coffee is apparently to weak ⏰

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Jessie Bush

Jessie je fotografinja in modna ikona minimalističnega sloga. Ustvarja za svoj blog We The People Style, v katerem predstavlja svojo neverjetno kombinacijo osebnostnega sloga, potovanj, lepote in ulične mode iz celega sveta. Njen Instagram profil je zelo navdihujoč in prav zaradi tega jo spremlja veliko število sledilcev.

It's a plaid party and we're all invited. Giving classic checks a modern update on the blog, link in bio.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Lisa Aiken

Lisa je pravi modni guru, ki je že šest let aktivna na spletni strani Net-a-Porter, trenutno kot modna urednica. Obožuje elegantne damske kose in barve, ki v največji meri sestavljajo njene kombinacije.

Only ❤️ for my @michaellosordo trench #parisfashionweek Thank you for the action pic @boyfromdagbon

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Diletta Bonaiuti

Italijanska stilistka Diletta že vrsto let deluje v modni industriji, Njen slog je zelo opazen, saj nosi najbolj nepričakovane kose z neverjetno lahkoto in milino. Nam je predvsem všeč njena odlična kolekcija kavbojk in torbic.

Lolita

A post shared by Diletta Bonaiuti (@dilettabonaiuti) on

Game Over ? #pfw @peuterey #peuterey

A post shared by Diletta Bonaiuti (@dilettabonaiuti) on

Caroline Daur

22-letna blogerka in manekenka prihaja iz nemškega Hamburga. Na svojem blogu, ki ga je odprla decembra 2014, piše o modi, fitnesu in potovanjih, revija Bunte pa ji je podelila nagrado »Best New Fashion Face«, kot priznanje za svoje delo.

Today in Berlin ?❤️ shot by @lindaboese

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam