fbpx

Želite biti za delovno mesto kot iz škatlice? Zgledujte se po Jennifer Lopez!

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Pevka nas je te dni presenetila s poslovnim stilom.

Znana latino diva in pevka si je očitno vzela premor od seksi in provokativnih oblačil, po katerih slovi in se je za spremembo odločila za videz, ki je primeren tudi za vodilna delovna mesta oziroma na sploh za v službo.

Poslovna podoba J. Lo je kljub vsemu vpadljiva in njen stil, ki ga je v začetku tedna pokazala, ko je stopila na newyorške ulice, nam je bil še posebej všeč. Ta videz je svetlobna leta daleč od ‘Jenny from the block’ modne kombinacije, ki jo je nosila v enem od svojih prvih videov.

J. Lo je bila v krilu kroja ‘pencil’ oziroma ‘na svinčnik’ z razporkom videti fantastično, zraven je oblekla črn korzet, s katerim je poudarila vitko postavo in ga dodatno stilirala s pasom. Svojo že tako občudovanja vredno postavo je zares lepo poudarila.

K temu outfitu je obula črne salonarje z visoko peto in ga zaokrožila s prelepim volnenim plaščem v beli barvi, prepredeni z zlatimi nitkami, zaradi česar je plašč videti še posebej luksuzen.

Lepa pevka je izbrala tudi preprosto, a trendovsko pričesko za to jesen: lase je zalizala nazaj in jih spela v visok čop, k temu pa dodala viseče uhane (s cirkoni ali s pravimi diamanti? To še ugibamo), ki so bile edini modni dodatek.

 

Foto: TPortal, Elle, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam