fbpx

Že uporabljate virtualni make – up?

Lepota, Ličenje, Novice, Prva stran

Lahko se poigrate z različnimi make – up looki, ne da bi se dejansko naličile.

Ni nam treba priznati, da včasih naložite aplikacijo za virtualno preobrazbo in se zabavate ure in ure, ker če ste ljubiteljice ličil. V morju podobnih lepotnih aplikacij izstopa Sephorin Virtual artist, ki je nedavno doživela preobrazbo in uvedla številne novosti, ki so nas navdušile.

Takšne aplikacije so super, saj se lahko poigrate z različnim make – up looki, ne da bi se dejansko naličile, tako se lahko odločite za drastične spremembe, ki jih običajno ne bi poskusile. V začetku tega leta je bila aplikacija okrepljena s številnimi odtenki šmink, do zdaj so uporabnice lahko preizkusile več kot 70 milijonov odtenkov. Velika novost je v umetnih trepalnicah, ki jih je zdaj več kot 90 različnih, tako da z lahko z enim dotikom poiskusite številne looke, ki so zdaj pravi hit.

2

Uporabnicam je na voljo tudi možnost Compare (primerjava), ki vam prikaže 4 različne looke, in če stresete telefon vam aplikacija sama, ustvari naključen videz. Sephora bo kmalu uvedla tudi virtualne tutoriale. Pravzaprav lahko rečemo, da je ta kozmetična hiša vedno korak pred vsemi aplikacijami, saj ponuja proizvode, ki so na voljo v trgovinah, tako da če ste v tujini in nameravate uporabljati Sephoro lahko kupite izdelke, ki jih pri nas ni možno kupiti. Sephora aplikacija je popolnoma brezplačna, zato se le pozabavajte z njo.

Foto: Sephora


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam