fbpx

Zaradi obupnega nastopa Madonna pod plazom hudih kritik

Znani

60-letna pop zvezdnica Madonna je po sobotnem nastopu v finalu Evrovizije, ki je potekal v Tel Avivu, deležna številnih kritik.

Gledalci in poslušalci so že v uvodnih taktih najbolj pričakovanega nastopa na odru v katerega so bile uperjene oči 200 milijonov ljudi, ugotovili, da Madonna milo rečeno fuša. 

Ali bo pop zvednica nastopila v Tel Avivu, ni bilo potrjeno vse od zadnjega, nato pa je Madonna tik pred zdajci podpisala pogodbo s prirediteljem, Evropsko radiodifuzno zvezo (EBU), izraelski poslovnež Sylvan Adams pa naj bi ji na račun nakazal okroglih 1,5 milijona ameriških dolarjev (1,3 milijona evrov).

Madonna je svoj nastop začela s 30 let staro uspešnico Like A Prayer, predstavila pa je tudi novi singel Future s prihajajočega albuma Madame X, ki izide 14. junija. 60-letnica je bila oblečena v kostum slavnega francoskega oblikovalca Jean-Paula Gaultierja, ki je spominjal na Ivano Orleansko, lase je imela spletene v kiti, čez oči pa je imela prevezo, vendra pa med nastopom gledalcev in poslušalcev ni pustila brez besed zaradi garderobe pač pa zaradi razglašenosti, oziroma fušanja pri katerem ji ni mogla pomagati niti 35-članska ekipa spremljevalnih pevcev. Nekateri so menili celo, da je njen nastop tako slab, da bi morala Izraelu vrniti denar. 

Razburila tudi prireditelje Ameriška zvezdnica je razburila tudi prireditelje. Med prvo pesmijo se je za trenutek videlo, da sta imela dva izmed njenih plesalcev na hrbtu izraelsko oziroma palestinsko zastavo.

“V prenosu finala sta dva Madonnina plesalca na hitro pokazala zastavi. Ta del nastopa, ki sta ga potrdila EBU in izraelska nacionalna televizija KAN, na vajah ni bil prikazan. Evrovizija je nepolitični dogodek in Madonna je to vedela,” so sporočili z EBU. Ali jo bodo tudi na kakšen način kaznovali, glede na to, da je morala pred nastopom podpisati pogodbo, ni znano.

Vir: zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam