fbpx

Zakaj vam osebna uniforma lahko spremeni življenje na boljše?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Posledica lenobe ali vrhunec sprejemanja lastnega modnega sloga?

Besedo uniforma največkrat povezujemo s strogo določenimi pravili oblačenja, ki predstavljajo obveznost in pripadnost neki skupini. V uredništvu pa smo pred kratkim razmišljali, kaj bi se zgodilo, če bi pred besedo uniforma, dodali še osebna? Prepričani smo, da bi se pomen besedne zveze zelo spremenil. Osebna uniforma je, za razliko od službene, neobvezna odločitev posameznika za nošenje enakih ali podobnih stvari.

Toda, kam v svetu, kjer se trendi nenehno spreminjajo, lahko uvrstimo osebno uniformo? Je to posledica lenobe ali vrhunec sprejemanja lastnega modnega sloga?

Izbor osebne uniforme danes težko enačimo z lenobo. V času, ko modni svet ponuja neskončno različnih možnosti, ki so enako dostopne, je ustvarjanje osebne uniforme pravzaprav iskanje samega sebe znotraj okvirjev garderobne omare.

Ko govorimo o osebni uniformi, imamo najpogosteje v mislih preproste in vsestranske kombinacije z mešanico elegance, ki se nam, poleg dobrega počutja, tudi odlično prilegajo in predstavljajo naš način življenja.

Kot popolna mešanica udobja in praktičnosti je osebna uniforma izbira, ki bo spremenila vaš način razmišljanja o oblačenju, oblekah in slogu. Poleg spremembe načina gledanja lastne omare in modnega sveta na splošno, bo osebna uniforma popolnoma spremenila vaš vsakdanjik.

Najdba popolne osebne uniforme bo za vedno spremenila vašo vsakdanjo rutino. Jutra, ki prinašajo mrzlično zbiranje modnih kombinacij, bo zamenjala preprosta rutina. Pozabite na vsakodnevni kaos, ki se začne z 10-minutnim obstankom pred omaro in razočaranim pogledom na izbrano kombinacijo tik pred odhodom iz stanovanja, tekanjem za mestnim avtobusom in zamujanjem v službo.

Nerdy casual for champagne Thursday

A post shared by Jacey Duprie • Damsel in Dior (@jaceyduprie) on

Poleg tega, da bo osebna uniforma v vašo omaro prinesla več prostora in spremenila jutranjo rutino, bo pozitivno vplivala tudi na vaš um. Tako kot bo prinesla več prostora v vaše omare, boste občutili tudi več mentalnega prostora, saj bo vsakodnevna skrb po izbiri druge kombinacije in nenehno zamujanje, samo še stvar preteklosti. Prav tako vam bo osebna uniforma prihranila kar nekaj denarja, saj bo neobremenjenost z najnovejšimi trendi vaš obisk trgovin, zmanjšala na minimum.

Kako ustvariti popolno osebno uniformo?

Pravzaprav jo v omari že imate, sestavljajo pa jo trije ali štirje kosi, po katerih najpogosteje posegate. In medtem ko bo za ene all in black kombinacija, bodo druge popolno osebno uniform našle v kombinaciji črnih hlač in bele bluze, za vse, ki prisegajo na bolj sproščen slog, pa bodo poslovne hlače zamenjale s kavbojkami, belo srajco pa zamenjale z navadno T-shirt majico ali toplo pletenino v nevtralni barvi.

Nekaj odličnih idej smo našli med našimi priljubljenimi Insta dekleti

Tones ?? latest post on HarperandHarley.com

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Dream couch…. and jeans ? | latest post on HarperandHarley.com

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam