fbpx

Woody – naravna zobna ščetka

Nega telesa, Obraz, Zanimivosti

Woody je naravna zobna ščetka, ki za učinkovito ustno higieno ter zaščito zob in dlesni ne potrebuje zobne paste. Kljub temu odstrani veliko več škodljivih bakterij in zobnih oblog kot kombinacija navadne zobne ščetke, zobne paste in ustne vode, v ustih pa pusti prijeten okus in vonj ter občutek po resnično čistih zobeh. Woody je […]

woody

woodyWoody je naravna zobna ščetka, ki za učinkovito ustno higieno ter zaščito zob in dlesni ne potrebuje zobne paste. Kljub temu odstrani veliko več škodljivih bakterij in zobnih oblog kot kombinacija navadne zobne ščetke, zobne paste in ustne vode, v ustih pa pusti prijeten okus in vonj ter občutek po resnično čistih zobeh. Woody je odlična alternativa navadni plastični zobni ščetki, saj je znan po številnih zdravilnih učinkih za celotno ustno votlino in širše. Vsebuje namreč naravne sokove, ki so dokazano učinkovitejši v boju z bakterijami kot zobna pasta, in minerale, ki utrjujejo sklenino in preprečujejo zobno gnilobo.

Woodyji nastajajo iz vejic naravno vzgojenega drevesa Salvadore persica, ki uspeva v neokrnjenih pokrajinah Afrike in Azije. Gre za popolnoma naraven izdelek, brez kakršnih koli umetnih preparatov in konzervansov.

Salvadora persica je prva zobna ščetka, ki jo navajajo uradni zgodovinski viri, zaradi njenega znanstveno dokazanega pozitivnega učinka na zdravje ustne votline in zob pa se je njena uporaba obdržala vse do zdaj. Kot prvi so jo že pred tisoče leti uporabljali Babilonci, stari Grki, Rimljani in egiptovske civilizacije, danes pa se z dvigom zavesti o zdravem načinu življenja seli v urbana središča kot ultimativno naravno sredstvo za ustno higieno. K temu so gotovo pripomogle številne študije strokovnjakov za dentalno medicino in uradno priporočilo Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in Oral Health & Preventive Dentistry (OHPD), da je uporaba Salvadore persice učinkovitejša od navadne zobne ščetke in zobne paste.

O Salvadori persici je bilo opravljenih veliko študij in napisanih ogromno strokovnih in znanstvenih prispevkov raziskovalcev z vsega sveta, ki so med drugim ugotovili da:

– učinkovito odstranjuje zobne obloge
– utrjuje dlesni
– preprečuje zobno gnilobo (karies)
– naravno beli zobe
– pomaga pri odpravljanju zobobola
– odpravlja slab zadah
– izboljša občutek za okus
– spodbuja izločanje sline in odpravlja problem suhih ust

Woody pa tudi krepi spomin, lajša glavobole, ostri vid, spodbuja prebavo, bistri glas, s svojimi izvlečki pa neguje tudi kožo.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam