fbpx

Vojvodinja nosi Prado

Moda, Novice, Znani

Odkar se je Meghan Markle poročila s princem Harryjem in postala vojvodinja Sussex, svetovna javnost spremlja čisto vsak njen korak. Vsak njen outfit je skrbno izbran in tako si nekdanja igralka počasi utrjuje svoje mesto v kraljevi družini in postavlja svoj lastni modni slog.

V ponedeljek se je vojvodinja Sussex pridružila svojemu soprogu v Buckinghamski palači, kjer je kraljica Elizabeta II gostila mlade upe iz celega Združenega kraljestva ter podelila priznanja za njihova prizadevanja na področju izobraževanja in duševne oskrbe.

Za to priložnost je Meghan oblekla Pradin dvodelni kostim z asimetričnim krilom, ki ga je dopolnila z malo črno Pradino torbico in Aquazzura Deneuve salonarji.

 

Odločitev, da tokrat nosi italijansko znamko je le majhen umik od Givenchyja ter oblikovalke Clare Waight Keller, ki je oblikovala njeno poročno obleko in katere oblačila je po poroki Meghan za uradne priložnosti največkrat oblekla. Vojvodinja in modna oblikovalka sta v mesecih pred poroko stkali pristen prijateljski odnos, zato smo prepričani, da bomo Meghan še velikokrat videli v njenih kreacijah.

Pradina dvodelna obleka nikakor ni pustolovska v barvnem smislu, nakazuje pa, da Meghan postaja samozavestna in da se zna obrniti stran od navidezno dolgočasne kremne barve.

 

 

Miuccia Prada je pomembna igralka v modni industriji, zato Meghanina izbira spodbuja upanje, da bo oblikovalka še naprej spodbujala revolucionarne oblikovalce k ustvarjanju, kot je to do zdaj rada počela.

Vojvodinja je v preteklosti sicer že nosila Pradine torbice in se celo udeležila njihove zabave leta 2015, vendar je tokrat prvič oblekla njeno kreacijo kot članica kraljeve družine.

 

Foto: Getty, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam