fbpx

Vnuk kraljice Elizabete II se ločuje!

Znani

Kraljičin najstarejši vnuk, 42-letni Peter Phillips in soproga, Kanadčanka Autumn Phillips, se po 12- letih zakona ločujeta, so zapisali na DailyMail.

Predlog za ločitev naj bi podala 41-letna žena, zaradi česar naj bi bil Peter zelo užaloščen, njegova babica, kraljica Elizabeta II pa zelo vznemirjena.

Peter, sin kraljičine hčere, princese Anne, po pripovedovanju prijateljev, ločitve ni pričakoval in je bil nad zahtevo žene zelo presenečen.

Phillipsova imata dve hčeri, Savannah (9) in Islo (7). Po pisanju časnika Sun, je Harryjeva in Meghanina odločitev, da se preselita v Kanado, med drugim botrovala odločitvi, da se Autumn želi, skupaj s hčerama, vrniti v rodno Kanado.

»Peter je bil prepričan, da je njun zakon srečen, zato je resnično šokiran,«

so povedali prijatelji, ki trdijo da vzrok ne tiči v tretji osebi. Kraljica, ki ji je Autumn zelo pri srcu, je zelo užaloščena, saj ima občutek, da njena kraljeva družina razpada.

Ločitev je zadnja v nizu »nesreč«, ki so se v zadnjih mesecih zgrnili nad kraljevo družino. Začelo se je z vpletenostjo princa Andrewa v škandal Jeffreyja Epsteina, nadaljevalo v Megxitom, zadnja v nizu pa je ločitev kraljevega vnuka.

Foto: Getty, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam