fbpx

Video: Victoria Beckham razkrila, zakaj se nikoli ne smeji

Moda, Zanimivosti, Ženska moda

Modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Girls, Victoria Beckham ima novo trgovino v Londonu, v kateri je gostila novinarja revije Vogue in v intervjuju odgovorila na 73 vprašanj. Ob tej priložnosti je razkrila veliko stvari za katere niste vedeli. Victoria je poleg vprašanj o modi, odgovorjala tudi na vprašanja o družini in njenih ritualih […]

victoriab

Modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Girls, Victoria Beckham ima novo trgovino v Londonu, v kateri je gostila novinarja revije Vogue in v intervjuju odgovorila na 73 vprašanj. Ob tej priložnosti je razkrila veliko stvari za katere niste vedeli.

victoriab

Victoria je poleg vprašanj o modi, odgovorjala tudi na vprašanja o družini in njenih ritualih pa tudi zakaj se nikoli ne smeji. Odgovorila je tako: “Smejim se, ampak v sebi. Čutim odgovornost do modne industrije.”  je povedala Posh. Prva stvar ki jo naredi zjutraj je da preveri otroke, 12 let suženj je film ob katerem je jokala najmočneje, za ostale odgovore pa si oglejte spodnji video.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam