Victoria Beckham pripravlja ekskluzivno kolekcijo za Reebok

Dogodki, Fit, Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Po mnenju nekaterih uglednih časopisov in revij, vključno z Vogueom, se nam obeta najboljše sodelovanje prihodnjega leta!

Globalna fitnes in lifestyle znamka Reebok je najavila partnerstvo z Victorio Beckham, britansko oblikovalko in stilsko ikono sodobnega časa, ki se je tako pridružila skupnosti uspešnih in brezkompromislnih žensk, s katerimi je Reebok že sklenil sodelovanje v preteklosti.

Becks se je pridružila Ariani Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman in Teyani Taylor, ki skupaj premikajo meje Reebokove dolgoletne misije, da morajo ženske dobiti več moči in postati najboljša verzija samih sebe. Po mnenju nekaterih uglednih časopisov in revij, vključno z Vogueom, se nam obeta najboljše sodelovanje prihodnjega leta.

Modno osveščena Victoria Beckham je svetovno priznana oblikovalka, katere kreacije so polne samozavesti, moči in smelosti. Reebok je kot športno in visokotehnološko podjetje skozi svojo zgodovino ženske vedno postavljal na prvo mesto in bil zaslužen za lansiranje ženskega fitnes gibanja vse od začetka 80. let. Zdaj to pot nadaljuje preko različnih sodelovanj, kot je to z Victorio Beckham.

“Zelo sem vznemirjena, ko se spuščam v to partnerstvo, ki temelji na enakopravnosti. Z oblikovanjem lastnih kolekcij sem poudarjla žensko dostojanstvo, pogum in samozavest, kar je tudi Reebokova dolgoletna filozofija,”

je povedala znana oblikovalka.

Reebok x Victoria Beckham kolekcija bo luč dneva ugledala konec leta 2018 kot del kampanje Reebok Innovation Collective. Ta je osnova znamke s fokusom na razvoju obutve in oblačil naslednje generacije, poudarek bo na tehnološko inovativnih izdelkih.

 

Foto: Indulge, Vogue, Whowhatwear, People

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam