fbpx

V treh korakih do popolnih obrvi!

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Obrvi so okvir celotnega obraza.

Zadnjih nekaj let so obrvi  v središču ličenja. Da bi bile vedno lepe in urejene, jim je treba posvetiti nekaj časa in pozornosti. Obstaja kar nekaj trikov, ki zagotavljajo, da bodo vaše obrvi brezhibne.

Pravijo, da so obrvi okvir celotnega obraza. Če se vrnemo 10 in več let nazaj, so bile v modi zelo tanke  obrvi. K sreči pa je zadnja leta v modi čim bolj naraven videz obrvi in tudi pri oblikovanju je najbolj pomembno, da upoštevate njihovo naravno obliko.

Če se urejanja lotevate prvič, svetujemo, da obiščete strokovnjaka, za tiste, ki ste oblikovanje že vešči, pa smo pripravili nekaj nasvetov.

Oblikovanje obrvi

Najprej umijte obraz s toplo vodo, ki odpira pore in omehča dlačice. Zaradi tega bo puljenje obrvi preprosto in neboleče. Idealen čas za puljenje je teden dni po menstruaciji, saj je v tem času telo najmanj občutljivo za bolečine.

Za česanje obrvi lahko uporabite ščetko za zobe (seveda ne iste :-)), najboljša pinceta pa je tista s poševnim ostrim robom. Dlačice pulite v smeri rasti in nikoli jih ne pulite več naenkrat. Puljenje bo lažje, če zategnete kožo okoli oči, nad katero pulite dlačice.

Izhodišče na notranji strani je vaš nos, najvišja točka obrvi je rob šarenice, konec obrvi pa določite tako, da postavite svinčnik ob rob nosu in hkrati ob zunanji kotiček očesa.

Zelo goste in dolge obrvi lahko tudi pristrižete in delno zredčite s pinceto.

Zapolnjevanje obrvi

Veliko žensk si vsakodnevno senči in »zapolni« obrvi ter tako doseže lepšo obliko. Pri izbiri barve izdelkov je pomembno, da izberete en do dva odtenka temnejšega, kot so vaše naravne obrvi. Vse pa vemo, da je to delo zamudno, zato se nekatere odločijo za japonsko ali katero drugo metodo.

Preden sprejmete odločitev o trajni metodi, vam predlagamo, da preskusite novi barvni Maybelline Brow Tattoo peel-off gel, s katerim boste dosegle učinek začasne tetovaže.

V 3 korakih do popolnih obrvi

Najprej izberite ustrezni odtenek, nato pa …

1. Nanos

Pred nanosom Maybelline Brow Tattoo peel-off gela temeljito očistite in osušite predel obrvi. Inovativno formulo barvnega Maybelline Brow Tattoo peel-off gela lahko nanašate s pomočjo čopiča, sama formula pa je dovolj gosta, da se ne zliva in ne kaplja. Lahko si pomagate tudi s katerim drugim čopičem za oblikovanje obrvi.

2. Delovanje formule

Izdelek se mora popolnoma posušiti (najmanj 20 minut), da bi sled ostala na koži. Če formulo pustite delovati dlje, bo barva bolj intenzivna in bo trajala dlje časa.

3. Oluščite

Ko se je posušil, izdelek odluščite in odkrijte svoje popolne obrvi! Priporočamo, da barvno formulo Maybelline Brow Tattoo peel-off gela luščite v smeri rasti dlak, tj. od korena nosa k sencam. Sama formula je dovolj nežna, da ne populi dlačic obrvi, temveč pusti sled barve na koži in naredi vaše obrvi bujne na pogled.

Foto: Maybelline

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam