fbpx

Utrinki s predstavitve blagovne znamke Under Armour

Moda, Moška moda, Ženska moda

V Emporiumu so predstavili novo blagovno znamko Under Armour. Častni gost je bil slovenski ambasador blagovne znamke, Dejan Zavec.

V Emporiumu so predstavili novo blagovno znamko Under Armour. Častni gost je bil slovenski ambasador blagovne znamke, Dejan Zavec.

060Emporium_Under_Armour

Under Armour je ameriška blagovna znamka športnih oblačil, ki je navdušila mnoge profesionalne in ljubiteljske športnike in tudi svetovne estradnike kot so: Mila Kunis, Halle Berry, Natalie Portman, Lindsey Vonn, Tom Brady, Michael Phelps in celo ameriškega predsednika Baracka Obamo.

Oblačila, obutev in dodatki so namenjeni predvsem za trening športnikov in omogočajo boljšo in učinkovitejšo pripravo za tekmovanja. Namenjena pa so tudi za vse vrste rekreativne vadbe in vsakodnevno uporabo.

Misija blagovne znamke je narediti športnike še boljše in uspešnejše, rekreativcem pa omogočiti uporabo najboljših materialov v vsakdanjem življenju.

Kaj nositi za dobre rezultate, dobre ve tudi naš Mr. Simpatikus Dejan Zavec, ki se je v Emporiumu predstavil kot ambasador blagovne znamke.

V Emporiumu se je odprla prva trgovina Under Armour v Sloveniji.
030Emporium_Under_Armour

Vir: www.emporium.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam