fbpx

utopiast.com – spletna stran z najboljšimi modnimi zgodbami

Moda, Novice

V ospredje postavljajo jasno razpoznavno estetiko, brezčasno oblikovanje in trajnostno izdelane kose iz naravnih materialov.

Pred kratkim smo ljubitelji mode in estetike postali bogatejši za novo spletno trgovino utopiast.com, ki ponuja izbor oblačil in modnih dodatkov, izdelkov za dom in nego neodvisnih oblikovalcev iz južne in vzhodne Evrope. V ospredje postavlja jasno razpoznavno estetiko, brezčasno oblikovanje in trajnostno izdelane kose iz naravnih materialov.

Untitled

Ustanoviteljici spletne strani Katja Butala in Sandra Gubenšek, sta pravi modni poznavalki, ki ju odlikuje izostren smisel za estetiko, zato ne preseneča, da je utopiast predvsem spletna stran, kjer so na voljo izdelki, ki imajo za seboj neko zgodbo. “Naša vizija je na enem mestu združiti izdelke, ki delijo sodoben pristop k oblikovanju, so izdelani lokalno in družbeno odgovorno, hkrati pa predstavljajo raznolikost naše regije. Vsak izdelek nosi s seboj zgodbo oblikovalca, njegovo strast, inspiracijo in široko paleto tehnik izdelave, ki jih tudi predstavljamo skozi zgodbe na strani,” pravita ustanoviteljici trgovine.

JANJA_VIDEC-WITCHES_LOOKBOOK-02-683x1024

7-1

hexagon_cognac_3

4kidsandus_Set

utopiast želi biti predvsem platforma za odgovornejšo potrošnjo, kupovanje manjšega števila izdelkov, vendar tistih višje kakovosti, ki trajajo in rastejo z razvijajočo se estetiko kupca. Trenutni izbor vključuje izdelke modnih in produktnih oblikovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Poljske in Estonije. Čeprav so v svojem pristopu zelo različni, vsi delijo strast do formalne čistosti, funkcionalnosti in minimalizma. Posledično vsi izdelki v trgovini tvorijo vizualno usklajeno celoto. utopiastov izbor izdelkov se spreminja iz meseca v mesec, hkrati pa ostaja brezčasen, a nikoli dolgočasen, namenjen vsem, ki se ne jemljejo preresno, in z veseljem premikajo meje med ženskim in moškim, tradicionalnimi tehnikami in modernimi pristopi.

Foto: utopiast


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam