fbpx

Uspešna kolekcija Kanye Westa

Moda, Novice

“Osnovne kose lahko poljubno kombinirate na našteto načinov, tako kot Lego kocke.”, je povedal Kanye West.

Po uspehu Boost Yeezy superg, sta Adidas Originals in provokativni raper Kanye West stopila korak dlje z Yeezy Season 1, kolekcijo oblačil in obutve za moške in ženske.

k1

Zbirka je bogata z univerzalnimi in brezčasnimi kosi, ki s svojimi nevtralnimi barvami in nekonvencionalnimi oblikami omogočajo neskočne modne kombinacije. Navdihnila bo moderne in uspešne pare, ki lahko nosijo oblačila in obutev iz kolekcije v telovadnici, na delovnem mestu ali na sestanku.

k2

k3

k4

Ne želim da je oblačilo življenje, ampak da oblačila pomagajo življenju. Želim si osvoboditi potrošnike vsakodnevnega stresa oblačenja. Uporabil sem visoko kvalitetne materiale in ustvaril osnovne kose, ki jih lahko poljubno kombinirate na našteto načinov, tako kot Lego kocke. Adidas je inovativno podjetje, ki ponuja ustrezno ustvarjalno platformo in za to sem jim zelo hvaležen.” je povedal Kanye West o sodelovanju.

k5

Glavne zvezde kolekcije so Yeezy Boots 950 superge, ki je kombinacija udobja in učinkovitosti. Poleg prevelike majice, puloverja in jakne kolekcija prinaša številke unisex kosov, ki ustrezajo vsem stilom.

dd

Foto: Adidas/YeezySeason1

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam