Uredništvo priporoča: Tu razvajamo naše telo in počutje!

Uredništvo priporoča: Tu razvajamo naše telo in počutje!

Hotel Golf se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Ponudbo dopolnjuje eden najboljših wellness centrov v Sloveniji, hotelski bazeni pa bi lahko bili opisani kar bazeni z razgledom. Temperatura vode v bazenih Wellnessa Živa je 30 °C.

Sobe v Hotelu Golf so dobile popolnoma novo podobo. Z njo oživljajo tradicijo lokalnega okolja in so trajnostno naravnani. Poskrbeli bodo za vaše zdravje in dobro počutje. Bivanje v prenovljenih sobah Hotela Golf bo pozitivno vplivalo na vaše zdravje in počutje. Osnovna sestavina vseh sob je smrekov les, ki predstavlja najčistejšo obliko človekovega bivanja z naravo.

Dobrodejnost smrekovega lesa dopolnjujejo naravni materiali, kot so 100 % volna in 100 % bombaž, ter stene, premazane z barvami, ki dihajo, s čimer zagotavljajo zdravo notranjo klimo.

Naravna olja na vodni osnovi, s katerimi je premazan les, omogočajo kakovosten spanec, prav tako prvovrstne vzmetnice z žepkastim jedrom, ki bodo poskrbele, da bo vaša hrbtenica med spanjem poravnana in v pravilni legi, mišice pa sproščene. Za nujno potrebno hidracijo vašega telesa skozi ves dan bo poskrbela sveža blejska voda v stekleničkah.

Nove sobe zaznamujejo zgodbe z Bleda in njegove širše okolice. Pripovedujejo jih hotelske sobe, katerih novo podobo s pridihom lokalnega, tradicionalnega in modernega so zasnovali z mislijo na vaše zdravje in odlično počutje. Tako vas v hotelu pričakajo: soba kranjske čebele, soba gorenjskih vezenin, soba lectovega srca in regeneracijska soba.

Nas so navdušili, pa vas?

 

Foto: promo