fbpx

Učenje v Carpus Makeup Centru je zabavno

Dogodki, Ličenje, Zanimivosti

V vsaki šoli se uči, tudi v šoli ličenja. Sprva spoznavaš osnove in kasneje svoje znanje popelješ na profesionalno raven. Naše instadekle, lastnica ter vodilna sila Carpus makeup centra, Jasna Oklešen marca organizira trimesečno makeup artist akademijo oz. šolo ličenja, v kateri se boste poleg učenja tudi zabavale. Ne verjamete? Poglejte si video posnetke in […]

V vsaki šoli se uči, tudi v šoli ličenja. Sprva spoznavaš osnove in kasneje svoje znanje popelješ na profesionalno raven. Naše instadekle, lastnica ter vodilna sila Carpus makeup centra, Jasna Oklešen marca organizira trimesečno makeup artist akademijo oz. šolo ličenja, v kateri se boste poleg učenja tudi zabavale. Ne verjamete?

Poglejte si video posnetke in fotografije zaključnih makeupov sijajnih učenk, ki jih je ustvarila modna fotografinja Ana Gregorič, Jasna pa je poskrbela, da so ličile naša instadekleta in ostala sijoča imena na slovenski modni sceni.

Anja Jenko in Nina Ricci

anjanina

 

Tajda Lah

tajda

Zala Đurić Ribič

zala

 

Jasmina Muhic

jasmina

 

Tina Mentol

tina
Za popestritev urnika, si vzamejo čas tudi za specialne efekte, kot so staranje in rane ter kreativno ustvarjanje z Majo Šušnjara ter Romino Regvat. Novost pa je dan namenjen airbrushu, ki ga bo vodil izkušeni mojster makeupa in maske, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, poznan pod umetniškim imenom Emperatrizz, ter hairstyling z Matevžem Majcnom. Matevž pa je tisti frizer, ki poskrbi za vse naše Missice in je dodobra seznanjen z novostmi. Makeup boste znali prilagoditi pričeski in stilu oblačenja.

Še sladkorček! Na koncu šole bo Jasna Oklešen presenetila enega izmed učencev. Prejel bo paket izdelkov za lažji začetek dela v vrednosti kar 1000 EUR. V kovčku ZUCA, ki ga lahko pogledate na spletni strani www.allu-makeup.com bodo naslednje znamke: Izdelki ALLU, Anastasia Beverly Hills, MAC, Kryolan, BenNye, izdelki za lase Keune ter set lakov LCN. To pa še ni vse. Eni bo tudi plačala šolanje za manikuro.

Ker so mesta omejena, interesentov pa veliko, pohitite in si rezervirajte svoje mesto.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam