fbpx

Tudi Manolo Blahnik s spletno trgovino!

Moda, Novice, Prva stran

Tale novica vam bo polepšala dan!

Tale novica vam bo polepšala dan! Manolo Blahnik, španski oblikovalec čevljev, ki so želja vsake modne poznavalke, je odprl internetno trgovino, ki dostavlja tudi v Slovenijo.

manolo-blahnik-main

manic

Dizajner, ki je zaslovel predvsem s pomočjo serije Seks v mestu, je podlegel pritiskom modernega trženja in se odločil za online prodajo.

 www.manoloblahnik.com

V njegovi spletni trgovini tako najdete brezčasne modele iz serije Seks v mestu kot tudi modele iz aktualne spomladansko poletne kolekcije ter torbice. Na svoj račun bodo prišli tudi moški. Zdaj lahko tako kot Carrie Bradshaw svoje staylinge doplnjujete s popolnim parom čevljev, ki po besedah Manola Blahnika imajo točno 5 centimetrov visoko peto. Mojster čevljev pravi, da je v njih še vedno lahko hoditi in omogočajo zapeljivo zibanje telesa.

SJP

Sarah Jessica Parker on location for SEPTEMBER 21 - SEX  AND THE CITY: THE MOVIE, Manhattan, New York, NY, September 21, 2007. Photo by: George Taylor/Everett Collection

carrie bradshaw outfits 2 carrie-bradshaw

 Vse oboževalke serije pa se zagotovo spomnite prizora, kjer je bila Carrie oropana. Roparju pa je dejala: “Prosim gospod, lahko vzamete mojo Fendi torbico, lahko vzamete moj prstan in uro, samo ne vzamite mojih Manolo Blahnik čevljev!” Bi se kar strinjali z njo.

quote

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam