fbpx

Trik s prsti, zaradi katerega boste kupile pravi modrček

Moda, Novice, Prva stran

Raziskave kažejo, da velik delež žensk nosi modrček, ki sploh ne ustreza njihovi velikosti ali obliki dojk.

Najbrž tudi same veste, da je pravilna velikost modrčka – oziroma nedrčka – pomembna. Modrček je tisti, ki daje oporo prsim. A kaj, ko se v trgovinah s spodnjim perilom pogosto napačno odločimo in odidemo domov bodisi s premajhnim bodisi preohlapnim in prevelikim modrčkom.

Pravilna velikost modrčka pa je pomembna ne samo za lepši videz prsi, pač pa tudi za naše počutje. Raziskave kažejo, da precejšen delež žensk nosi modrček, ki sploh ne ustreza njihovi velikosti ali obliki dojk.

To se dogaja predvsem zato, ker ženske dostikrat ne vedo, kako pravilno oceniti velikost tega dela anatomije, ki je, evolucijsko gledano, namenjen dojenju, kulturološko gledano pa je sestavni del ženske lepote in samozavesti ter v užitek heteroseksualnim moškim.

Dva prsta sta lahko že preveč

Na Style.Over.Net sedaj razkrivamo preprost trik, kako v sekundi preveriti, ali vam bo izbrani modrček pristajal in ali ga boste nosile brez težav, brez zoprnega tiščanja, zategovanja ter drugih nevšečnosti.

Ko boste naslednjič kupovale modrček, bodite pozorne na naslednje: pod modrček na hrbtnem delu, tam kjer se zapenja, ne smete potisniti več kot dveh prstov, saj to pomeni, da je nedrček očitno prevelik, s tem pa se izgubi njegov pomen in smisel nošenja.

Še en nasvet: modrček bi na začetku nošenja morali praviloma zapenjati na tretjem nizu zaponke; šele čez nekaj časa ga začnete zapenjati na drugi kljukici in še kasneje na prvi. Tudi modrček se namreč zaradi nošenja in nato še zaradi pranja oziroma vzdrževanja sčasoma razteza. Tudi na ta način boste zagotovile, da bo razmik med modrčkom in hrbtom čim dlje pravilen.

Velikost košarice mora biti prav tako ustrezna, ne sme biti niti preohlapna niti pretesna. Če imate med košarico in prsmi preveč prostora, je košarica zagotovo prevelika. Tudi pri ‘push-up’ nedrčku prsi ne smejo biti nenaravno stisnjene.

Trik s prsti preizkusite naslednjič v trgovini, ko boste kupovale novo spodnje perilo.

Foto: Instagram, Fox News, Shape


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam