fbpx

Trenutek in govor, o katerem danes govori ves svet!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Drake iskreno in čustveno pred celim svetom povedal, da je zaljubljen v Rihanno.

Ah, ta ljubezen. Še ene MTV nagrade so za nami. Prevzela jih je Queen B (Beyoncé), ki je domov odšla s kar sedmimi nagradami zmagoslavno zmešanih skladb iz njenega zadnjega albuma Lemonade. Zasenčil pa jo je Drake – ameriški raper, ki je svoji prijateljici in “najlepši, najbolj talentirani ženski, ki jo je kadarkoli srečal v svojem življenju”, kot je kasneje povedal, Rihanni dodelil nagrado “Michael Jackson”.

Trenutek, ki je zmehčal kolena vsem? Del, ko je Drake zelo iskreno in čustveno pred celim svetom pokazal, da je zaljubljen v R&B divo.

rihanna-drake-vmas-28aug16-02

Spomnim se, ko sem spoznal Robyn Fenty, bilo je pred 11 leti. Rihanna je takrat snemala spot za pesem “Pon De Replay” v restavraciji Avocado, ki ga je režiral Lil X. Bil sem ji predstavljen kot otrok, ki vrti glasbo po klubih in restavracijah. Ne morem verjeti, da je od takrat minilo že 11 let in da smo se vsi trije pred kratkim zbrali in posneli video za pesem “Work”. Danes je Little X znan vsem kot Director X, mene vsi poznate kot Drake-a in ne kot nekega otroka, ki repa, medtem ko ljudje jedo testenine. In Ona? Ni ga človeka, ki ne bi vedel zanjo! Od takrat naprej polni vrhe lestvic vseh glasbenih lestvic na svetu. In to z vsako pesmijo, ki jo izda! Na področju nastopanja nima konkurence. Občinstvo jo obožuje kot tudi njen slog, v katerem se je dokazala, da je edinstvena. 

ee

Imate občutek da lahko nosite vsak kos in potem ugotovite, da na vas ni videti tako čudovit, medtem ko je na njej videti močan in vedno tako kul. Tisto, kar je pri njej najlepše in najbolj dragoceno niso nagrade, njeni uspehi, čudovite pesmi, odličen slog. Najbolj omembe vredna je ona. Nekateri umetniki morajo igrati in se pretvarjati, da bi osvojili svoje občinstvo, pridobili oboževalce. Uspelo ji je, kar je uspelo malo ljudem na sceni – pridobila je vojsko oboževalcev, ne da bi se pretvarjala. Vse kar vidite na njenem Instagramu, življenju – to je ona! Odpihnila je vso konkurenco z neverjetno karizmo dekleta z Barbadosa. Ljubimo njeno glasbo, ki se spreminja iz albuma v album. Ljubimo njene videospote, ki so postavili nove trende na področju videa. Najbolj pa ljubimo to žensko, ki se ni niti malo spremenila. Ona je oseba.. oseba, v katero sem zaljubljen od svojega 22 leta, ona je moja najboljša prijateljica. Ona je živa legenda v glasbeni industriji.”

https://www.youtube.com/watch?v=HGcc3LyANtA

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam