fbpx

Trendi, za katere letošnjo jesen ni vredno zapravljati denarja

Moda, Novice

Prihajajoča jesen nam prinaša zanimive trende, ki jih želimo sprejeti in za katere nam ni škoda odšteti nekoliko več denarja, nekaterim pa se je bolje izogniti.

Zelo težko je vse trende zapakirati v lasten slog, in ko nam to uspe, gredo počasi že v pozabo. Trendi, ki so navedeni v nadaljevanju članka, so po mnenju stilistov in modnih kritikov tisti, ki niso vredni naložb.

Kačasti vzorci

Nosijo se iz sezone v sezono, modne hiše pa si prizadevajo, da bi ga spravili v ospredje letošnjih trendov. Svetujemo, da pozabite na kačaste vzorce in se rajši odločite za leopardji potisk v nekoliko subtilni različici.

Oblačila s kristalčki

Obleka z našitimi kristalčki je iz mode že nekaj let in ni še napočil čas za vrnitev na modno sceno. Kar bi vas namesto kristalčkov lahko navdušilo, so puloverji s širokimi ali zvončastimi rokavi, ki se jim napoveduje dolgotrajna popularnost.

Robustni športni copati

Ne glede, da se vam mogoče v tem trenutku zdijo noro moderni, se jih boste prav zaradi njihove robustnosti in specifičnosti zelo hitro naveličali ter obžalovali nakup. Namesto njih se rajši odločite za klasične superge, ki so vedno v modi in pristajajo vsaki modni kombinaciji.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam