fbpx

Touchscreen rokavice OX

Moda, Moška moda, Ženska moda

Za vse uporabnike pametnih telefonov in tablic je tukaj nov visokotehnološki izdelek, ki je plod slovenske inovativnosti. Zdaj bo uporaba vašega pametnega telefona postala enostavna tudi pozimi.

touchscreen ox

Za vse uporabnike pametnih telefonov in tablic je tukaj nov visokotehnološki izdelek, ki je plod slovenske inovativnosti. Zdaj bo uporaba vašega pametnega telefona postala enostavna tudi pozimi, saj so na trgu prav posebne rokavice, ki so hit letošnje zime in namenjene uporabnikom pametnih telefonov, tako moškim kot tudi ženskam. 

touchscreen oxNavadne rokavice niso praktične pozimi, saj nam ne omogočajo uporabe mobilnikov in tablic. S touchscreen rokavicami OX pa je to mogoče, saj je slovensko podjetje Jakopina d.o.o. integriralo v tkanino po celotni površini rokavice posebno OX nit, ki omogoča da se med zaslonom na dotik in rokavico ustvari naboj, kar brezhibno omogoča uporabo telefona na dotik.

Touchscreen rokavice so izdelane kot unisex kroj, tako da jih lahko uporabljajo tako moški kot ženske, saj se tkaninska sestava prilagaja vsakršni obliki roke, sicer pa so na voljo v velikostih S, M in L. Trenutno so rokavice na razpolago v črni in biserno črni barvi.

Letos so rokavicam dodali eleganco in sijaj. Izdelali so povsem nov kroj rokavic za ženske s kristali Swarovski, izdaja pa je omejena.

Glavna sestavina touchscreen rokavic OX je naravna preja za prijetno mehak občutek ob nošenju in poliester. Skupaj pa omogočita uglajeno in vzdržljivo rokavico, ki hkrati omogoča polno funkcionalnost.

Rokavice se brez problema perejo v pralnem stroju v skladu z navodili, vsekakor pa so primerne tudi kot darilo.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam