fbpx

Top modna kombinacija na Instagramu: pletenine in slip krilo

Moda

Tako imenovana slip krila, še posebno tista z leopardjim vzorcem, so bila eden izmed najbolj popularnih kosov preteklega leta. Čeprav so materiali, kot sta svila in saten največkrat »rezervirana« za poletne mesece, se modne trendseterke od njih ne ločijo niti pozimi.


Skandinavske modne poznavalke, kot so Emili Sindlev, Jeanette Madsen in Thora Valdimars, svoje slip krila kombinirajo skupaj s toplimi pleteninami, največkrat overszed, nič manj kreativni pa nista niti njihovi londonski kolegici Camille Charriere in Monkh Dale.


Slednjo imenujejo celo Instagramova kraljica slip kril, saj se rada pohvali, da jih ima v svoji omari kar osem – kombinira pa jih prav z volnenimi in kašmirskimi puloverji. Tako postaja kos, ki bi ga pred tem uvrstili med večerna oblačila, postaja zelo nosljiv tudi za dnevne priložnosti in ki ga najboljše kombiniramo z robustnimi športnimi copati ali nabranimi škornji.

Britanski Topshop je zelo dobro založen s satenastimi midi krili v vseh možnih odtenkih, vendar je povpraševanje tako veliko, da jih prodajo že v nekaj urah od trenutka, ko pridejo na prodajne police.

Skrivnost tega kosa je v njegovi preprostosti in nosljivosti, poleg enobarvnih modelov v dizajnerski in high street ponudbi, pa so na voljo tudi v živalskih potiskih.

Kar se tiče dolžne, trendseterke oberejo modele, ki segajo malce pod koleni ali pa vse do gležnjev. Čeprav modne poznavalke svoje kose rade reciklirajo in so krila večinoma kupile že poleti, se tudi v trenutno ponudbi nahaja odličen nabor slip kril v nevtralnih, rdečih ali celo vijoličastih barvah. S temi odtenki najlepše kombiniramo chunky pletenine v kontrastni barvi. Za čim več modnega navdiha pa si poglejte, kako slip krilo kombinirajo naše priljubljene modne influencerke.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam