To so skrivnosti dobrih ljubimk

Odnosi

Vsaka ženska je lahko dobra ljubimka svojemu partnerju, vendar pa velika večina dela iste napake.
Ne morete pričakovati, da partner počne vse za vas, tako kot tudi on ne more dobiti vedno vsega, kar si želi.

Treba je poiskati sredino, da bosta zadovoljna oba, pri tem pa vam lahko pomaga teh sedem nasvetov, ki krasijo dobre ljubimke.

Dajejo pobudo za seks

Moške pogosto slišimo, da se pritožujejo, da partnerke nikoli ne dajo pobude, prav to pa si zelo želijo. Če vedno dopuščate, da pobudo za akcijo prevzame on, lahko to hitro razume, da spite z njim samo za to, da bi mu ugodile in v tem sploh ne uživate.

Ne obsojajo

Moški nimajo radi, da ob vsakem predlogu, da v postelji poskusite nekaj novega, gledajo nanj kot na največjega čudaka. To ne pomeni, da morate ugoditi vsaki njegovi želji, vendar namesto tega, da ga grobo zavrnete, mu poskušajte to pojasniti na prijazen način.
Ne bojijo se reči “ne”
Ženske, ki so pripravljene na vse, da bi ugodile partnerju, sploh niso privlačne. Pokažite jih, da imate svojo voljo in mu recite “ne”, če vam kakšna stvar ne paše in v njegovih očeh boste bolj seksi.

Rade eksperimentirajo

Spanje z istim partnerjem do konca življenja se nekaterim zdi zastrašujoče, vi pa mu lahko pokažete, da ste pripravljene na eksperimentiranje, igrice in majhne vsakodnevne spremembe in seks vam ne bo postal dolgočasen, vaša zveza pa bo na daljši rok bolj uspešna.

Povejo, kar si želijo

Moški nimajo sposobnosti branja misli, in če nekaj od njega pričakujete, mu to glasno in jasno povejte. Vi boste zadovoljni, njemu pa bo všeč, da ste prevzeli pobudo.

Vračajo užitek

Rek “Oko za oko, zob za zob” lahko prenesemo tudi v posteljne užitke. Od moškega ne morete pričakovati, da vas bo nenehno zadovoljeval, če mu vi tega užitka ne boste vračali.

Imajo se rade

Vsaka ženska ima težave s samozavestjo in postelja nikakor ni mesto, kjer boste izpostavljale svoje pomanjkljivosti. Če se ta dan ne počutite dobro, potem rajši preskočite seks, nikakor pa se v postelji ne pritožujte nad bolečim trebuhom ali nogami, saj to zmanjšuje strast, moški pa takih stvari sploh ne opazijo. 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam