fbpx

To je razlog, da ima Meghan Markle še vedno trebušček

Znani

Prve fotografije vojvodinje Meghan Markle in malega Archieja je čakal ves svet. Trenutno najbolj popularen dojenček na svetu, ki se je rodil prejšnji ponedeljek, je prekrasen, veliko pozornosti pa je s svojim videzom požela tudi Meghan, ki je kar žarela.

Večini mamic je bilo všeč tudi, da vojvodinja ni skrivala svoje poporodne postave, temveč je celemu svetu pokazala, da ima tri dni po porodu še vedno trebušček, kar je seveda povsem normalno, čeprav se je večini zdel malce velik. Zakaj je temu tako, preberite v odgovoru strokovnjaka. 

“Spodnji del trebuha je bolj izrazit pri manjših ženskah. Poporodna postava je odvisna tudi od teže otroka. Velika razlika je, ali otrok tehta tri ali pa štiri kilograme. Vlogo igra še pridobljena teža in aktivnost med nosečnostjo. Razlika je tudi med prvo in vsako naslednjo nosečnostjo.

Po drugi ali tretji nosečnosti se maternica veliko hitreje krči in vrne v prvotno stanje, prav tako se hitreje krči, če ženska doji. Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na poporodno postavo, kot so genetika, rast, velikost otroka, dojenje, stanje v nosečnosti in drugo,” je za hrvaški portal Miss7 povedal ginekolog.

Vir: zurnal24.si

Foto: AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam