fbpx

To je moška navada, ki ženske v spalnici bolj živcira kot smrčanje

Odnosi

Sožitje s partnerjem je polno lepih trenutkov, vendar obstajajo nekatere stvari v vsakdanjem življenju, ki nas lahko spravijo ob živce.

Zaradi nekaterih moških navad se ženske pogosto samo držijo za glavo in to se v prvi vrsti nanaša na nered in puščanje raznih malenkosti, kot so umazane nogavice, po celem domu.

Nekatere navade so čisto nezavedne in ne pod njihovim nadzorom, kot na primer smrčanje, vendar to v spalnici ni najhuje, kar ženske spravlja ob živce.

Anketa, ki je bila izvedena na več kot 1.000 osebah je pokazala, da je »kraja« odeje premagala smrčanje.

Anketiranci so morali oceniti različne scenarije iz spalnice in prvo mesto najbolj motečih stvari je bilo, da moški odnesejo odejo na svoj konec postelje, smrčanje je na drugem mestu, na tretjem pa je nenehno pričkanje.

Zanimivo je, da ta slednja navada moških ne vznemirja preveč – moške anketirance namreč najbolj moti, da ženska je v postelji.

Ista raziskava je pokazala, da so pari z večjo posteljo na splošno bolj srečni, kar je čisto logično, saj večje udobje spanja zagotavlja občutek zadovoljstva in manj možnosti za razdraženost.

Zanimivo je tudi, da je 17 odstotkov poročenih anketirank izjavilo, da nimajo nič proti občasnemu ločenemu spanju, saj se tako bolj spočijejo, enako mnenje pa ima le 8 odstotkov poročenih moških.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam