fbpx

To je garderoba o kateri vsi govorijo

Tuja scena, Zanimivosti

Če ste se kdaj čudili vsem bajnim, neskončno velikim omaram slavnih dam, blogerk in drugih modnih ikon, lahko padete v obup v samo enem pogledu na to, ki vam jo bomo pokazali danes. Khloe Kardashian je medijem odprla vrata svoje omare s fitnes opremo in oblačili za vadbo, ki je (prav ste uganili) večja od […]

Če ste se kdaj čudili vsem bajnim, neskončno velikim omaram slavnih dam, blogerk in drugih modnih ikon, lahko padete v obup v samo enem pogledu na to, ki vam jo bomo pokazali danes.

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Khloe Kardashian je medijem odprla vrata svoje omare s fitnes opremo in oblačili za vadbo, ki je (prav ste uganili) večja od naše in vaše dnevne sobe. Tik pred njenim seksi editorialom za revijo Complex je Khloe pokazala svojo veliko garderobo napolnjeno s čevlji Nike, trenirkami, gamašami in medinskimi žogami. Obstaja tudi mini hladilnik napolnjen s steklenicami Fiji vode (naravna arteška voda, ki jo črpajo na neokrnjenem otočju Fidži). S tako organizirano omaro, smo prepričani, da ji motivacije za vadbo ne zmanjkuje.

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Vir: Facebook

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam