fbpx

Ti dvojčici sta razglašeni za najlepši deklici na svetu!

Lepota

Vsi otroci so lepi in ljubki … sploh če so naši. Za ti dve dvojčici pa se velik del spleta strinja, da preprosto vzameta sapo.

Že kot dojenčici so jima napovedovali, da bosta postali manekenki, zdaj, pri njunih 9. letih pa se agencije že borijo, katera jih bo vzela pod svoje okrilje.

Ava in Leah sta se rodili staršema Kevinu in Jaqi Clement v sončni Kaliforniji.

»Rojeni sta bili 4 tedne prezgodaj, vendar zdaj, ko poznamo njuni osebnosti, vemo, da jima odgovarja, da sta se rodili prej, kot je bilo načrtovano. Vedno sta pripravljeni sprejeti vse, kar vidita,«

se je pošalila njuna mamica Jaqi.

Že v porodnišnici so njuno lepoto občudovali zdravniki in medicinske sestre, s samo s šestimi meseci pa ju je mama predstavila svetu manekenstva. Čeprav jim je na začetku lepo uspavalo, si je mama kmalu premislila, saj je morala družina skrbeti še za dvoletnega sina, zato jim je postal modni svet prenaporen.

Leta 2017, ko so bili otroci že malo večji, se je Jaqi odločila, da bo manekenstvu dala še eno priložnost. Njeni hčeri sta rasli ter se razvijali, prav tako pa sta uživali v plesnih točkah pred občinstvom. Mama se je nato odločila, da bo poklicala ljudi iz sveta mode ter jih vpisala v dve različni modni agenciji.

Dvojčici sta v zelo hitrem času dosegli velik uspeh, saj sta sodelovali z znamko Crocs, Sandcastle Magazine, Target, Skechers, Recess Kids in številnimi drugimi.

Njuna neverjetna lepota je v kratkem času ukradla srca številnih ljudi, vendar jima mama ni dovolila, da pustita šolo. Jaqi vedno poskrbi, da hodita Ava in Leah na snemanja ob koncu tedna, redno pa jima pomaga tudi pri domačih nalogah.

Kljub mladosti sta dvojčici že pravi profesionalki in vidi se, da v svojem delu resnično uživata. Se strinjate?

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam