fbpx

Tako razkošno je Katy Perry praznovala rojstni dan!

Znani

Če si ena izmed najbolj slanih pop zvezdnic na svetu, praznovanje rojstnega dneva s torto ali večerjo ni dovolj.

Zato se je Katy Perry odločila, da bo svojih najboljših 60 prijateljev (in seveda svojega zaročenca Orlanda Blooma) na praznovanje 35. rojstnega dneva odpeljala v Kairo.

Po objavah na Instagramu, kjer je razkrila nekaj vrhuncev praznovanja, so prijatelji v sklopu 10-dnevnega potovanja po Egiptu obiskali piramide in šli na safari v puščavo.

Kljub temu pa potovanje ni bilo sama zabava, saj se je pevka med obiskom piramid počutila zelo filozofsko, kar je z zapisom na družbenem omrežju delila tudi s svojimi sledilci.

»Stari Egipčani so verjeli, da je ob smrti treba stehtati srce. Če je bilo lažje kot pero, si bil pripravljen za potovanje v onostranstvo. Mama me je že od majhnega klicala pero in upam, da je po vsem tem, kar sem doživela, moje srce vsaj tako lahko. To je 35. leto!«

Poleg zapisa je objavila niz fotografij pred starodavnimi znamenitostmi, kjer je pozirala skupaj s svojim slavnim zaročencem.

Svojim 86,3 milijona sledilcem je še razkrila, da si je slavljenka skupaj z gosti privoščila jahanje kamel ter večerjo v puščavi, kjer je nosila obleko v metalik zlati barvi.

View this post on Instagram

✨this is living✨ Egypt Oct 2109

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

»To je življenje,« je zapisala.

Nič manj poetičen pa ni bil niti zvezdnik Piratov s Karibov, ki je zapisal:

»Egipčanska čarovnija je odprla moje srce za prenos ljubezni do mojih čudežnih žensk, rojenih v Škorpijonu (op.p.: rojstni dan je praznovala tudi njegova mama.«

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam