fbpx

Tako ohranja mladostni videz 51-letna danska lepotica Helena Christensen

Lepota

Svojemu videzu se 51-letna Danka lahko zahvali dobrim genom, kot tudi zdravemu življenju.

Pred kratkim smo jo lahko občudovali na počitniških fotografijah in mnogi so trdili, da je v kopalkah videti tako osupljiva kot na začetku svoje kariere.

Helena Christensen je slavna manekenka, ki je obvladovala modno sceno v 90. letih prejšnjega stoletja skupaj s Cindy, Lindo, Claudio in Naomi. Rojena 25. decembra 1968 v Kopenhagnu, je svojo kariero začela kot 18-letna danska predstavnica na izboru Miss Universe.

V svoji, tridesetletni karieri se je pojavila na več kot 600 naslovnicah najbolj znanih modnih revij, kot so Vogue, Elle in harpers Bazaar. Bila je zaščitni obraz in nosila kolekcije Chanela, Versaceja, Lanvina, Prade, Valentina ter sodelovala z najbolj znanimi fotografi.

Čeprav je že prekoračila 50. leto, je zelo aktivna v modnem svetu. Ne samo, da je kreativna direktorica znamke Strangelove NYC, sodeluje tudi na modnih revijah, snema modne kampanje in se pojavlja na naslovnicah lifestyle revij.

51-letna lepotica pravi, da se za svoj videz lahko zahvali dobrim genom ter zdravemu načinu življenja. Svoje fit telo vzdržuje s pomočjo teh nasvetov:

Zna se spočiti

»Najbolje se počutim, ko sem naspana. Dober spanec je moja največja prioriteta in mislim, da je tako tudi pri drugih ljudeh. Glede na to, kako dobro sem spala, je odvisen cel dan.«

Je hrano, ki jo ima rada (ampak v zmernih količinah)

»Hrano imam rajši kot karkoli drugega. Testenine s parmezanom in belimi tartufi bi lahko jedla vsak večer. Prav tako obožujem japonsko hrano in vedno mislim, da jem zdravo, vse dokler ne naročim sto različnih jedi iz jedilnega lista. Rada imam tudi perujsko hrano svoje mame, s katero sem pravzaprav odrasla, tako kot tudi z dansko kuhinjo,« je razkrila Helena.

Priznava, da rada je in da se ne odreka slaščicam, vendar si jih privošči v zmernih količinah, prav tako pa dnevno uživa vitaminske dodatke.

Zaljubljena je v aktivno življenje

Helena je, tako kot večino Dancev, zaljubljena v vožnjo s kolesom. Z njim se vozi, kadarkoli se lahko in ko jih vremenske ter druge priložnosti dopuščajo. Obožuje ples, tek, plavanje, sprehode s psom, redno pa obiskuje telovadnico, kjer trenira večkrat tedensko.

»Pred kratkim sem se začela ukvarjati s plesom ob drogu. To je najtežja fizična aktivnost, ki sem jo kadarkoli počela,« je priznala slavna lepotica, ki rada tudi boksa, saj se rada počuti močno.

Foto: Instagram, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam