fbpx

Stvari, ki vas takoj naredijo privlačne

Izpostavljeno, Lifestyle

Zapeljiva postava, v obliki peščene ure je tisto, kar moški definitivno opazijo najprej.

Ko beseda nanese na modo, dobimo mnogo idej in informacij, kateri trendi so privlačni, katere barve se nosijo in kateri so tisti kosi oblačil, ki naredijo največji vtis.

Zanimivo je, kako modna industrija vpliva na nas, na naše “obesednosti” z vsemi novostmi. Kako uspešno vse to vplesti v vsakdanje življenje, postaja že prava umetnost.

Da bodo odločitve lažje, vam prestavljamo tiste “it” kose, ki so jih izbrali modni strokovnjaki na podlagi raziskav in anket.

Visoke pete

details-fashion-heels-high-heels-high-heels-shoes-Favim.com-275334

Informacija ni nova, pa vseeno velja poudariti, da imajo visoke pete na moške zanimiv vpliv, višja kot je, bolj privlačni izgledate.

Mala črna oblekica
6175ead35415690b9775748399e58495

Črna barva je, glede na veliko število raziskav, tista barva, ki jo povezujejo s seksualnostjo, samozavestjo in inteligenco.

Oblačila, ki razkrivajo ramena

offshoulder

Ste mislili, da pozornost pritegnejo samo globoki dekolteji in zadnjica? Anketa Univerze v New South Walesu je pokazala, da moške izredno privlačijo ženska ramena in roke.

Nekaj rdečega

red

Barva strasti, ljubezni…moškim se zdi zelo privlačna in tudi vse več žensk rado poseže po oblačilih in čevljih v rdeči barvi.

Silhueta peščene ure

bodycon dress

Seveda so dolge noge tisto kar privlači, mati narava pa jih ne podari vsaki ženski. Vsekakor pa je zapeljiva postava, v obliki peščene ure tisto, kar moški definitivno opazijo najprej. Zato ne oklevajte skočiti v oprijeto obleko in pokazati svoje obline.

Šminka

red lips

Imate slab dan, nekaj manjka na vas? Ustnice si namažite z rdečo in takoj boste boljše volje. Po neki razsikavi francoske univerze naj bi natakarice, ki so nosile rdečo šminko dobile večjo napitnino. Barve so tisto kar nam lahko polepša dan, bodisi šminka ali kos oblačila.

Sončna očala

S1082-9For-Black-Sunglass-Woman-Baroque-Style-Fashion-Big-Round-Eyeglass-goggle-free-pouch-free-shipping

Sicer ta teza ni podprta z nobeno študijo pa vseeno ženska, ki se spremlja modo ve, da so sončna očala tista, ki dodelajo izgled, včasih lahko skrijejo znake utrujenosti. Dodajo pa pridih skrivnostnosti.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam