fbpx

Sprehodili smo se skozi tropski »collection room« nemške modne znamke

Dogodki, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Med modno podkovani obiskovalci je bila tudi naša urednica Anja Cajhen.

Včeraj je znamka C&A v Ljubljano pripeljala »collection room« in vsem na oči postavila kolekcijo za pomlad/poletje 2017. Zbrane modne navdušence je skozi predstavljena lahkotna oblačila in dodatke, ki sledijo tematikama New Horizons in Local Souvenir, popeljala priljubljena voditeljica, novinarka in manekenka Tjaša Kokalj Jerala, obiskovalce pa je pozdravila tudi marketing menedžerka znamke C&A, Renela Ružić.

Voditeljica Tjaša Kokalj Jerala in marketing menedžerka C&A, Renela Ružić

 

Modno podkovani obiskovalci, med katerimi smo opazili urednike ter modne blogerke Ajdo Sitar, Teso Jurjaševič, Natašo Mernik, Manco Vodopivec in Aljo Bitenc, so se lahko med druženjem ob slastnih sladkih in slanih prigrizkih spoznali z najbolj vročimi kosi iz ženske kolekcije, linijama Denim in Clockhouse, manjkali pa nista niti kolekciji kopalk in modnih dodatkov.

Blogerka Manca Vodopivec in Anja Cajhen (Style.Over.Net)

Špela Štamol (Grazia), Nina Urbančič Romih (Lady), Eva Ahačevčič (Grazia in blog Love, Eva), Katarina M. Bajt (Grazia)

Novinarka portala Fashion.si Valentina Jarc in blogerka Alja Bitenc

Blogerka Ajda Sitar in urednik revije City Magazine Jan Macarol

Kaj najdemo v kolekciji znamke C&A za pomlad in poletje 2017?

Letošnja pomladno-poletna kolekcija znamke C&A je bolj avtentična kot kdajkoli poprej, v njej prevladujejo mehki in preprosti kroji, začinjeni z drznimi detajli. Čipka, vezenine in »patchwork« detajli so s svojim romantičnim videzom popoln par z jeansom, ki v kolekciji znamke C&A iz leta v leto igra pomembnejšo vlogo. Barvna paleta, na kateri sloni kolekcija, je nevtralna. Belo, nežno rožnato in zemeljsko rjavo sem in tja oplemenitijo pljuski rdeče in eksotični tropski odtenki, ki sami po sebi prikličejo poletje.

In kaj so ključni kosi prihajajoče tople sezone? Vsekakor tisti, ki neposredno prebudijo ženstvenost – cvetlično potiskane maksi obleke, »off-the-shoulder« topi in izvezene tunike. A nič ni bolj ženstveno in modno kot podatek, da C&A velja za vodilno znamko uporabe bio bombaža na svetu, a se kljub temu osredotoča na še razširjeno proizvodnjo oblačil iz trajnostnih materialov. V letošnji pomladno-poletni kolekciji tako najdemo najrazličnejše modele kavbojk, narejenih iz trajno vzdržljivega in okolju prijaznega jeansa.

Predstavljena kolekcija za pomlad in poletje 2017 znamke C&A bo od marca dalje na voljo v 20-ih evropskih državah in v spletni trgovini www.c-a.com.

 

Foto: Katarina Veselič


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam