fbpx

Spoznajte naslednico največjega modnega imperija na svetu!

Moda, Novice, Prva stran

Kmalu bodo vse Zare na svetu v njeni lasti.

Da, prav ste prebrali, najmlajša hči Amancia Ortega, ustanovitelja in lastnika podjetja Inditex Group, ki je znano predvsem po svoji verigi modnih trgovin Zara, Berhska, Pull & Bear, Stradivarus, Massimo Dutti, Oysho in Zara HomeMarta Ortega-Perez bo podedovala očetov poslovni imperij.

Čeprav so španski mediji nori na Marto, se je od očeta naučila in sprejela odločitev da, tako kot on,  ne bo dajala izjav, intervjujev in da bo ostala skromna in sramežljiva tudi, ko bo uradno postala lastnica Inditexa.

amancio-ortega-gaona-net-worth

Marta se je od svojih zgodnjih dvajsetih let nenehno izpopolnjevala za prevzem družinskega podjetja, kariero pa je začela kot prodajalka v eni od Zarinih poslovalnic v Madridu. Kasneje je delala v Zarinih trgovinah po vsej Evropi, da bi dodobra spoznala način dela in pridobila delovne navade, ki jih ima tudi njen uspešni oče.

marta_ortega_cover_6967_622x466

Bogata dedinja že od svojega otroštva živi zunaj povečevalnega stekla javnosti, razuzdane zabave in nedisciplinirano obnašanje nikoli niso bili njen slog življenja. Namesto tega je Marta svoj prosti čas preživljala na konjskih dirkališčih v Španiji, ker ima rada konje in jahanje, kratek čas je bila poročena s španskim jahačem Sergiem Álvarezom, s katerim imata sina.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam