fbpx

Soglasna odločitev modne industrije in zvezdnikov: To so čevlji leta!

Moda, Novice, Prva stran

Prestižna modna nagrada v roke pevki Rihanni.

Čudoviti športni copati Fenty Creeper, ki jih je oblikovala pevka Rihanna, so osvojile prestižno nagrado »Obutev leta«.

Fenty Creeper copati, katerih navdih za oblikovanje si je Rihanna izposodila od klasičnih Brothel Creeper, ki so jih pankerji nosili v sedemdesetih letih, so bile soglasno razglašene za obutev leta.
Govora je o modelu, ki je bil predstavljen v njeni debitantski kolekciji za znano znamko Puma, in je imel velik uspeh v svetu mode, saj je navdušil ljudi po celem svetu.

files-3

Ambasadorka Pume je seveda zelo ponosna na ta veliki uspeh, saj je prvič nagrado, ki jo podeljuje Footwear News, osvojila ženska. Lansko leto je bil zmagovalec namreč raper in oblikovalec Kanye West, oziroma njegovi športni copati Yeezy Boost 350, leto pred njim pa je nagrada pripadla Stan Smith copatom.

»Zelo sem počaščena zaradi osvojitve te prestižne nagrade, sploh zaradi dejstva, da sem prva ženska, ki jo je osvojila! Uspeh v industriji športnih copat mi zelo veliko pomeni, saj v tej industriji prevladujejo predvsem moški in ker mojo ljubezen s Creeper copati deli tako veliko ljudi,«

je povedala pevka.

puma-suede-sneakers-creeper

Nenavadne Fenty Creeper copati so bili razprodani v samo treh urah, njihovi lastniki pa so številni hollywoodski zvezdniki ter manekenki Gigi Hadid in Cara Delevigne.

files

celebrity-statement-shoes-july-2016-11

Foto: Instagram, Puma


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam