Sladkajte se v stilu: Najdražja sladica na svetu!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

The Crystal Macaron

Eden izmed najbolj prestižnih resort hotelov na svetu, St. Regis Bal Harbour Resort, ki se nahaja na peščeni plaži Miami Beach, je pred kratkim, v sodelovanju s francosko draguljarno Lalique, na svoj jedilnik uvrstil najdražji makron na svetu.

Kristalni makron, kot se sladica imenuje, stane 9.703 ameriških dolarjev. Znesek je identičen naslovu hotela (9703 Collins Avenue), sladica je narejena iz belega čaja, za dekoracijo pa so uporabili užitne zlate lističe. Dragocena sladica je postrežena na steklenem pladnju, okrašenem s sladkornimi kristalčki. Če ste mislili, da je to vse, kar ste dobili za skoraj 10.000 dolarjev, ste se zmotili!

Z nakupom tega makrona dobite tudi nočitev v enem izmed hotelskih apartmajev, v katerem je prostora za osem oseb, osebnega butlerja in impesiven balkon s pogledom na Atlantik.

Lalique in St. Regis pa nista ustvarila samo makrona, ampak tudi tri koktajle, katerih cena je 200 ameriških dolarjev. Muse koktajl vsebuje gin, sveže limone, med in borovnice, Eternal je mešanica gina, grenivke in bezga, tretji Sensory Awarness pa iz Hennessy-ja, amaretta, ter hibiskusa.

Domišljija res nima meja, se strinjate?

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam