Skrivnosti popolnega videza Melanie Trump (o katerih se do zdaj ni vedelo)!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Njene skrivnosti je razkrila revija GQ, za katero je pred 17. leti pozirala v žgečkljivem editorialu.

Prva dama Združenih držav Amerike ima čisto poseben način prehranjevanja in nege, ki ga je pred kratkim razkrila revija GQ, za katero je pred 17. leti pozirala v žgečkljivem editorialu, ki še danes žanje veliko pozornosti.

Pred soprogovo predsedniško kampanjo se je Melania le redko pojavljala na javnih prireditvah in bila dosegljiva za intervjuje, zato je objava v reviji povzročila veliko zanimanje med javnostjo.
Revija GQ je dobila ekskluzivni intervju z Melanio, za samo zgodbo pa so se novinarji pogovarjali tudi z njenimi prijatelji in znanci, ki so omogočili pogled v vsakdanjik prve dame Združenih držav Amerike.

Nas je najbolj pritegnil del, kjer opisujejo njen fitnes in lepotni režim ter razkrivajo tri skrivnosti njenega dobrega videza, ki jih do zdaj še nismo poznali.

Hoja z utežmi

Uteži se lahko namestijo po celem telesu in hojo spremenijo v zelo kakovostno telesno dejavnost, ki hkrati omogoča oblikovanje in krepitev mišic.

Sadje 7 x na dan

Nobena skrivnost ni, da je sadje pomemben del vsakega obroka in brez njega ni zdravja, zato ima Melania sadje na meniju prav vsak dan.

Vlaženje kože

Ta neizogibni del dnevne rutine je zelo pomemben tudi za prvo damo.

Melania se je v tem intervjuju dotaknila tudi govoric o plastičnih operacijah in povečanju prsi ter izkoristila priložnost, da te govorice ovrže.

»Na sebi nisem naredila nobenih sprememb. Mnogi ljudje so prepričani, da sem imela različne popravke na obrazu. Živim zdravo življenje, skrbim za svojo kožo ter postavo in nasprotujem botoksu in injekcijam. Mislim, da to škoduje vašemu obrazu in živcem. To sem jaz! Staram se z dostojanstvom, kot moja mama,«

je izjavila.

V skrivnosti lahko verjamemo, težko pa je verjeti, da si Melania nikoli ni privoščila lepotnih popravkov. Še posebej, če se spomnimo golih fotografij izpred 17. let, ko je še takratno dekle Donalda Trumpa pozirala v njegovem zasebnem letalu 30.000 metrov nad zemeljsko oblo.

Foto: GQ, Pinterest

 

Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Instagram #styleovernet

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More