fbpx

Sin Pamele Anderson je novi obraz hiše Saint Laurent

Moda, Novice, slider

Modni svet, kot vse kaže, obožuje nepotizem in današnja novica je še en dokaz več, da temu lahko pritrdimo.

Modni svet, kot vse kaže, obožuje nepotizem in današnja novica je še en dokaz več, da temu lahko pritrdimo. Dylan Lee, sin najbolj slavne obalne reševalke, Pamele Anderson in člana zasedbe Mötley Crüe, Tommy Leeja, je postal obraz francoske prestižne modne hiše Saint Laurent.

dc048b7fdf965edb20d9561af5dab4bd

18- letni Dylan, sicer navdušen surfar in kitarist, je posnel serijo črno – belih fotografij ter kratkega filma, pod taktirko Saint Laurentovega kreativnega direktorja Hedi Slimana. Kampanja je bila posneta v mesecu decembru na malibujski plaži, kar je, glede na mamino najbolj znano vlogo, kar primeren prostor.

dylan-lee-510x600

DYLAN_LEE_088

Kampanja je bila posneta za namen Saint Laurentove revije, ki bo 10. februarja v Palladiumu, v ameriškem Los Angelesu. Na reviji bo predstavljena moška kolekcija jesen / zima 2016, kot tudi prvi del ženske kolekcije, katerega nadaljevanje sledi na pariškem tednu mode, v začetku marca. Mladena Dylana bomo tako zagotovo videli tudi na modni pisti in resnično se ne bojimo, da ne bo s tem privabil tudi množico mlajših oboževalk.

lee3f-1-web

Saint Laurent je ena izmed najbolj priznanih pariških modnih znamk, kljub temu pa njihov kreativni direktor, Hedi Slimane stanuje v ZDA in posledično za svoje obraze redno najema mlade hollywoodčane, potomce znanih igralcev ali glasbenikov.

Tako je v preteklosti sodeloval že s hčerko pokojnega Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain, Jackom Kilmerjem, sinom igralca Vala Kilmerja, Dylanom Brosnanom, sinom igralca Pierca Brosnana in Charliem Oldmanom, sinom igralca Garryja Oldmana.

nixi-magazine-dylan-brosnan-hedi-slimane-saint-laurent-permanent-collection-04-e1416945106162

Dylan Brosnan

Zadnje tedne v modnih krogih nikakor ne utihnejo govorice, da se Hedi s položaja kreativnega direktorja poslavlja, zato smo prepričani, da se v modni hiši Saint Laurent Rumours obetajo zanimivi in pestri časi.

 

Foto: Pinterest, Saint Laurent


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam