fbpx

Shopping horoskop: Kako izbrati novoletno darilo glede na astrološko znamenje?

Dekor, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Da ne bo nakupovanje preveč stresno …

Priznajte, da je včasih zelo težko izbrati božično ali novoletno darilo, tudi če osebo zelo dobro poznate. Horoskop, ki ga objavljamo, odkriva najbolj intimne želje vsakega astrološkega znamenja.

Oven

Vsi, ki so rojeni v tem znaku, obožujejo vse, kar je povezano z videzom: športna oprema in rekviziti, dobra oblačila, ličila, čudovit nakit ali dišave. Dobra ideja je, da ovnu kupite bon za fitnes center ali tečaj joge, bon za masažo ali kozmetične tretmaje.

Bik

Izberite darilo, ki ga lahko držite v roki in bo lastniku služil dlje časa: kipec, luč, vazo ali kakšen drug dekorativni kos. Všeč so jim tudi darila, ki so kakorkoli povezana z denarjem: denarnica, hranilnik, srečka za loto. Ne boste pa niti zgrešili, če svojemu darilu dodate tudi gurmanski priboljšek. Bik je namreč pravi gurman in uživa v dobri hrani in vinih.

Dvojčka

Dvojčki cenijo dobre knjige, naročnino na priljubljeno revijo ali časnik, novi pametni telefon ali zabavno igro, ki zahteva razmišljanje. Dvojčka lahko navdušite tudi z elegantnim nalivnim peresom, ali personalizirano beležnico. V mislih pa imejte, da jim bodo všeč tudi kotalke, smuči ali letalske vozovnice za potovanje.

Rak

Raki obožujejo darila, ki imajo nostalgično noto: porcelanasto lutko, plišastega medvedka, ki jih spominjajo na otroštvo ali knjigo znane osebnosti ter miselne igre, kot je Scrabble. Raki so zelo vizualne osebe, zato bodo zelo veseli dobrega fotoaparata ali kamere … in ne pozabite na dobro steklenico vina.

Lev

Kadar izbirate darilo za Leva, morate vedeti, da ima zelo bogato domišljijo in občutek za razkošje. Cenil bo vse, kar ga spominja na prestiž: čudovit nakit, ura, album ali dišava »Limited Edition«. V vsakem primeru je boljše, da je darilo manjše, vendar pravo, saj Levi ne prenašajo ponaredkov!

Devica

Izberite darilo, ki ga bo Devica lahko dnevno uporabljala: lepo posodo, knjigo receptov ter drago eterično olje. Tisti, ki so rojeni v tem znamenju, so poznavalci rastlin, zato bodo veseli tudi elegantne lončnice. Device so znane tudi kot zbiratelji, zato bodo veseli vsakega ročno izdelanega predmeta.

Tehtnica

Pri Tehtnicah velja pravilo: bolj prefinjeno, bolj jim je všeč! Veseli bodo vstopnice za koncert svetovne operne zvezde, vabilo na čajanko, svilena posteljnina, elegantna ogrlica ali prefinjen parfum. Z drugimi besedami: Tehnice obožujejo vse, kar jim omogoča lagodno in estetko življenje. Zelo cenijo lepo pakiranje, zato ne pozabite darila lepo zaviti!

Škorpijon

Škorpijonom je zelo težko ugoditi, vendar se ne smete ustrašiti. Rojenim v tem znaku lahko podarite dežnik, dvobarvni šal ali telovnik, ki se nosi na obe strani. Nikakor ne smete pozabiti na njihovo strastno, čutno in včasih malo skrivnostno stran narave: v tem smislu jim lahko podarite skok s padalom, erotično knjigo, priročnik o razlagi sanj ali tajski masaži. Vse, kar je razburljivo in nenavadno.

Strelec

Strelce zanima veliko stvari, predvsem pa vse, kar je eksotično. Strelci obožujejo potovanja ter vse, kar je z njimi povezano. Darila iz daljnih dežel, etno nakit, nenavadne dišave, figurice, plošček z nenavadno glasbo, vodiči za daljne dežele in mehiške preproge.

Kozorog

Rojeni v tem znamenju so zelo zahtevni, zelo cenijo mir in zasebnost, tako da imajo radi vse, kar ni povezano z druženjem. Kozorogi so nagnjeni k meditaciji, zato menimo, da jim bodo všeč darila, kot so mah-jong igra, šah ali knjiga. Prav tako bodo veseli tudi modnega kosa ali ure, ki ne bo že jutri zastarel trend.

 

Vodnar

Vodnarja navdihujejo novice in časopisi, cenili bodo tudi pametne telefone in sveže knjižne uspešnice. Najbolj jim je pomembno, da je darilo trendovsko. Poiskali smo nekaj asociacij, ki jih lahko povežemo z vodnarji: prostor, gibanje, oblikovanje, zvezde, vzdušje, astrologija. Težko boste zgrešili, če boste Vodnarju podarili izvirno darilo, kot je knjiga receptov s tartufi, CD z glasbo ali »magic« svetilko, ki simulira svetlobo vzhajajočega sonca.

Ribi

Njihovo glavno merilo je: vse, kar je izven običajnih standardov: atlas neba, tarok karte, aromatične svetilke, sveče ali kitajska Knjiga sprememb, CD z zvokom dežja za meditaciji, barvni pesek ali okraski z mitološkimi živalmi. Tisti, rojeni v znamenju Ribe bodo cenili estetska darila, ki imajo pridih mistike – stvari, ki jim bodo omogočale, da se vrnejo na druge, lepe in skrivnostne svetove.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam