fbpx

Severina je za MASS!

Moda, Zanimivosti

Mass je za novo sezono jesen-zima pripravil edinstveno modno zgodbo. Tudi tokrat v sodelovanju z zvezdnico Severino, ki je postala prepoznaven in nenadomestljiv obraz blagovne znamke Mass. Severina najnovejše modne trende za novo kampanjo predstavlja v vlogi Mass ženske, ki je mladostna, sproščena in samozavestna ter z nasmehom na obrazu vedno pripravljena na nove izzive. […]

sevemassMass je za novo sezono jesen-zima pripravil edinstveno modno zgodbo. Tudi tokrat v sodelovanju z zvezdnico Severino, ki je postala prepoznaven in nenadomestljiv obraz blagovne znamke Mass. Severina najnovejše modne trende za novo kampanjo predstavlja v vlogi Mass ženske, ki je mladostna, sproščena in samozavestna ter z nasmehom na obrazu vedno pripravljena na nove izzive.

V družbi najbolj trendi modne obutve Mass za jesen in zimo, jo bomo kmalu lahko videli v novi kampanji in trgovinah Mass. Kaj nam prinaša nova modna sezona pa že razkrivajo prve fotografije s snemanja. Severina je na snemanju nove Mass kampanje v Zagrebu ponovno navdušila s svojim videzom in izjemno energijo. Kot pravijo pri Massu, Severina prav zato pooseblja pravo Mass žensko, ki je sproščena, nadvse samozavestna in naravna, predvsem pa pripravljena na nove izzive in seveda nove modne trende. Kot je povedala Severina, je tudi sama z največjim veseljem že tretje leto zapored obraz Massa, ki ženskam z vsako sezono prinaša najnovejših svetovne trende in izjemno paleto kakovostne modne obutve.

seve22

In kaj nam prinaša jesen? Nova kolekcija Mass je tako kot Severina drzna in mladostna ter napoveduje privlačno modno jesen. Eden največjih trendov letošnje sezone so gležnjarji z debelim podplatom. Izbor je navdušil tudi Severino, ki si je najljubše že izbrala med snemanjem in jih lahko občudujemo tudi na prvih fotografijah.

Več na www.mass.si.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam