fbpx

Selena Gomez: Louis Vuitton ali Balmain?

Moda, Novice, Prva stran

Za koga se bo odločila?

Prepričani smo bili, da sta Selena Gomez in prestižna modna hiša že podpisala dogovor o sodelovanju, ko nas je presenetil Balmainov kreativni direktor, Olivier Rousteing.

Kreativni direktor hiše Balmain je pritegnil pozornost z objavo fotografije junijskega editoriala za revijo Marie Claire, v katerem nosi Selena eno izmed njegovih najbolj prepoznavnih oblek s perlicami Fotografija je bila objavljena skupaj z naslovom “Selena x Balmain”, kar nas je napeljalo na misel, da priljubljeni oblikovalec klana Kardashian – Jenner pripravlja s pevko nekaj zanimivega.

SELENA X BALMAIN ❤️ @selenagomez

A photo posted by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

Za razliko od mnogih drugih zvezdnic, Selena le redko nosi Balmainove kreacije. Kadar pa se v njih pojavi, so to največkrat bolj diskretne izpeljanke Rousteingovih razkošnih kreacij. Zato bi bilo to sodelovanje večje presenečenje, v primerjavi s sodelovanjem s hišo Louis Vuitton in njihovim oblikovalcem Nicolasom Ghesquièrejem.

Morda pa je  Rousteing s objavo fotografije želel samo pohvaliti Seleno, da ne omenjamo dejstva, da je to zelo enostaven način za pridobivanje pozornosti na družbenih omrežjih, saj ima Selena največje število sledilcev.  Ostane nam samo to, da čakamo nove informacije, s kom bo pevka dokončno podpisala pogodbo.

Foto: Instagram, GQ


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam