fbpx

Seks v mestu – kaj bi glavne junakinje nosile danes?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Bi bile oblečene enako, ali pa bi popolnoma spremenile svoj slog?

style-seks v mestu naslovnica

Skoraj 20 let je minilo od prve epizode ene izmed najbolj priljubljenih ženskih serij v zgodovini. Seks v mestu velja za eno izmed najboljših serij, ki je obravnavala ljubezen, zveze, odnose med ženskami in moškimi in vse, kar se nanaša na sodobni način življenja. Občasno še danes radi pogledamo ponovitve in vsakič se nam zdi, da jih gledamo prvič.

Dve desetletji sta minili zelo hitro, zato smo se spraševali, kdaj bi Carrie, Samantha, Charlotte in Miranda nosile, če bi jim bile na voljo letošnje modne kolekcije. Bi bile oblečene enako, ali pa bi popolnoma spremenile svoj slog?

Uspelo nam je, da smo našli vzporednice …

Miranda Hobbes je kot odvetnica v svoji Omari imela nešteto poslovnih kostimov in športnih oblačil. Njen slog je bil vedno poseben in poln barv ter kosov, ki so bili odlični za slojevanje. Danes bi verjetno nosila kolekcije modne hiše Prada, še posebej to v rožnatih potiskih.

style-seks v mestu-miranda

Charlotte York, zaposlena v galeriji in na splošno umirjena in zadržana ženska, je v seriji največkrat nosila kariraste vzorce in krila A kroja. Verjamemo, da bi bila kolekcija Simone Rocha z razkošnimi rokavi in oblekami s cvetličnim potiskom kot naročena.

style-seks v mestu-charlotte

Samantha Jones, lastnico agencije za odnose z javnostmi, je krasil ženstven in eleganten slog. Njen najbolj priljubljen kos so bile obleke, zato bi danes z veseljem nosila kolekcijo Emillia Puccija.

style-seks v mestu-samantha

In končno, Carrie! Carrie Bradshaw je imela večno težavo s pomanjkanjem prostora za svoje najljubše čevlje, zaradi zanimivih dodatkov na oblačilih pa je bil njen slog vedno zelo poseben. Menimo, da bi bila danes danes oblečena v kreacije modne hiše Gucci, njen najljubši kos pa rožnata obleka z volančki, ki jo okoli vratu krasi velika roža.

style-seks v mestu-carrie

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam