fbpx

Savina Atai se že hvali z novim zaročencem

Znani

Nedavno je zatrjevala, da nima drugega, sedaj pa je že zaročena in na Novi Zelandiji …

“Si lahko predstavljate, kako zelo se bojim pustiti svojo grško pravljico, kjer imam vse? A kaj, ko me duša tako očitno kliče drugam. Ne k nekomu drugemu – kje pa! A mene moja duša ne kliče, da bom rojevala otroke na Kreti. Ne tako. Poanta ni v tem, da si ne želim otrok. Ampak trenutno okolje ni zdravo. In čeprav bi bilo to najlažje narediti, preprosto ne morem zamižati. S tem bi izničila vso svojo notranjo moč, ki sem jo pridobila, in izdala tako sebe kot otroka. Tu so še nekatere druge reči, o katerih preprosto ne morem in ne smem govoriti,“ je konec preteklega leta za Ona Plus povedala duhovna učiteljica, učiteljica joge in zdravilka Savina Atai.

View this post on Instagram

NEW ZEALAND,NEW LIFE💓💓 Zadnji večer preden sem poletela,me je moja Irena (moja druga mama,ki me ni rodila,a kot angel zame skrbi odkar sem bila dojenčica) močno objela in mi solzna povedala: “Savina,takih iskric v očeh še nikdar nisi imela. Niti kot najstnica. Ne opravičij se za svojo novo srečo. Ne samo,da si jo zaslužiš. PRIPADA TI!” To velja tudi zate, Ti, ki to bereš.💓Pripada ti,da živiš svoje sanje. Včasih nam življenje zapre kakšna vrata,zato da se lahko odpre novo okno. Sprejmi to darilo. Sprejmiva ga. Jaz sem zadnji dve leti v balončke (to se učimo v naši šoli,pa tudi na javnem FB lajvu sem pokazala ta učinkovit sistem) pridno pisala in risala kakšno življenje si želim. In predvsem kakšen intimni odnos si želim. Vztrajala sem v tej vibraciji,tudi ko je bilo okoli mene vse prej,kot to. Seveda sem padla iz nje. A sem se vračala. Znova in znova. Odločena. In potem. Se je najprej zgodil velik potres. Zaprl je vrata. Zapahnil. In potem. Se je ta vibracija uresničila. Razumska Savina pa je padla v paniko: “Ni še čas. Nisem še pripravljena. Pa želela sem si paket dobiti preko vrat,ne preko okna. Pa moram še malo počakati. Čas mora še preteči. Predvsem zaradi drugih,da se navadijo. Kaj bodo pa rekli? Še jaz ne razumem preobratov in hitrosti,kako jih bodo drugi. Savina,ki ni vredna in ne zna sprejemati,je našla kup razlogov,zakaj še ne. Življenje je zmajevalo z glavo: “Punca Lunca,kaj naj s tabo?! Želiš si. Prosiš. Dobiš. Natančna dostava!!!! Zdaj pa ne sprejmeš paketa?! Ker je preko okna,ne vrat?! Si pa trmasta. Pa spet se pomanšuješ?! Samosabotiraš. Kaznuješ. Odlašaš. Opravičiješ. Skrbi te za vse,razen zase ne. Kako naj poskrbim zate,če ti ne skrbiš zase?! A si tako navajena trpeti,da se bojiš živeti?! Včasih se nekaj na videz zgodi zelo na hitro,je pa v resnici rezultat let in let dela! Sprejmi. Tukaj je. Zdaj. Čas je. Vredna si. Ta trenutek je vse,kar je. Sprejmi ga. Prosim. ŽIVI!” Nasmehnila sem se. In odprla paket,ter srce. 💓💓💓💓💓 Vsak dan se nasmehniva majhnih glasovom samosabotaže in pomanjšavanja v sebi. Objamiva jih. Slišiva jih. A naj ne vodijo najiinega življenja. Srce naj ga vodi. 💓💓💓💓 #daretolive #lettheheartlead

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

A očitno je sreča na Savini strani, saj je pred kratkim za revijo Suzy priznala, da je sveže zaročena in to že od decembra. Zaročena je z Američanom, s katerim sodeluje tudi poslovno. Kaj je o zaročencu povedala, pa si preberite TUKAJ.

Vir: zurnal24.si Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam