fbpx

Samo ženske, prosim!

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

Večkrat se s prijateljicami pogovarjamo o tem, da bi si vzele podaljšan konec tedna (ali pa celo kar cel teden) in odpotovale.

Se spominjate drugega dela filma Seks v mestu, ko štiri najboljše prijateljice odpotujejo v Abu Dhabi in tam uživajo v druženju, nakupovanju, zabavah v klubih, restavracijah ter izletih, če izpustimo pikantne podrobnosti.

sex_and_the_city_2_movie4

Večkrat se s prijateljicami pogovarjamo o tem, da bi si vzele podaljšan konec tedna (ali pa celo kar cel teden) in odpotovale same, brez partnerjev in otrok ter uživale v vseh zadevah, ki nas, ženske sproščajo in napajajo z energijo. Na spisku so seveda vse evropske metropole, New York in nakupovalne meke, kot sta Dubaj in Abu Dhabi.

shopping-lovers-Milano

Verjetno je že vsaka od nas na svoji koži doživela, da se je potovanju sporekla s svojim partnerjem, saj ste si želeli na ogled znanega mjuzikla, razstave ali pa samo na potep po mestu in raziskovanju trgovin, on pa bi šel samo še na pijačo v bližnji lokal.

Priznam, da pogrešamo ponudbo, ki bi bila namenjena samo ženskam, ženskam, ki jih druži veselje do potovanj, uživanja v lokalnih kulinaričnih specialitetah, nakupovanju ter obiskovanju kulturnih prireditev.

Milan Italy - @FastLaneMag Travel Tuesday

Tu pa se moram popraviti …. sem pogrešala, saj sem pred dnevi zasledila na spletni strani potovalne agencije ponudbo, ki omogoča prav posebna potovanja za ženske, ki pričakujejo več. Potovanja so organizirana za žensko dušo, kje ne manjka ogledov aktualnih razstave, obisk koncerta ali operne predstave, razvajanja okusov v izbranih lokalnih ali mednarodnih restavracijah ter vodeno potepanje po uglednih svetovnih butikih in veleblagovnicah. Za nameček pa omogočajo še nastanitev na najboljših lokacijah v središču mesta.

shutterstock_238694278-1000x480

Poseben čas vsega pa je, da se na takih potovanjih spoznavajo in družijo ženske, ki so si enake, si izmenjujejo zelo koristne informacije, kje so opravile najboljši nakup in v katerem lokalu so pile najboljše vino ter katere galerije enostavno ne smejo prezreti. Z veseljem lahko povem, da smo ženske dobile pravi First Ladies Club in prepričana sem, da bo klub imel veliko članic.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam