fbpx

Romeo Beckham v oglasu za Burberry

Moda, Moška moda, Zanimivosti, Ženska moda

Komaj 12-letni a že zelo šarmantni sin slavnega nogometaša in svetovne tržne ikone Davida Beckhama ter bivše članice ženske pop zasebe Spice Girls in modne oblikovalce Victorie Beckham, Romeo Beckham, je mlada modna zvezda, čigar podoba je tokrat zasijala v novem oglasu “From London with Love” za modno hišo Burberry.   Kreativni direktor podjetja Christopher […]

Komaj 12-letni a že zelo šarmantni sin slavnega nogometaša in svetovne tržne ikone Davida Beckhama ter bivše članice ženske pop zasebe Spice Girls in modne oblikovalce Victorie Beckham, Romeo Beckham, je mlada modna zvezda, čigar podoba je tokrat zasijala v novem oglasu “From London with Love” za modno hišo Burberry.

 

Kreativni direktor podjetja Christopher Baily je o sodelovanju z malim Beckhamom povedal: ”Ta praznična kampanja je praznovanje vsega, kar imamo pri Burberryju radi: dežnega plašča, karirastega šala iz kašmirja, dobre glasbe, britanskega vremena in sodelovanja s čudovitimi, talentiranimi ljudmi. Vedno znova je tudi čudovito sodelovati z Romeo, saj ima neverjeten šarm, stil in dobro energijo. Navdušen sem, da je glavna zvezda naše praznične kampanje.”

Gre za za prvo večjo praznično kampanjo te angleške modne znamke, ter drugi nastop Romea v njihovem oglasu. Prvič je nastopil v njihovi pomladni kampanji lansko leto, skupaj z manekenko Caro Delevigne. Oglasna kampanja “From London with Love” za Burberry, ki jo je režiral Christopher Bailey, nam predstavi zgodbo fanta (Romeo Beckham), ki mlademu paru (Hannah Dodds in Andres Hayward) prinaša dar ljubezni, ta pa ga popelje na popotovanje v svet romantike in praznično razpoloženih ulic Londona ter na poroko, kot končni simbol povezave med ljudmi.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam