fbpx

Rihanna zdaj predstavlja tudi kolekcijo nogavic

Moda, Novice, Prva stran

Kot da nove glasbene uspešnice, videospoti, svetovna turneja, sodelovanje z Manolo Blahnikom in Pumo niso dovolj…

Kot da nove glasbene uspešnice, videospoti, svetovna turneja, sodelovanje z Manolo Blahnikom in Pumo niso dovolj… Rihanna je svetu predstavila tudi kolekcijo zelo zanimivih nogavic.

Fenty for Stance je modna znamka, s katero Rihanna sodeluje že od julija lansko leto. Sama pa je skreirala že tretjo kolekcijo. Glavni obraz kampanje je Rihanna sama. Celotna podoba in kreativa je nastala prav tako pod njeno taktirko. Predstavlja se z nenavadnimi stylingi, ki poosebljajo Rihanno. Združuje nežno z robustnim in športno z elegantim. V kampanji se popularna pevka pojavlja v Puminih natikačih s krznom, ki so ravno prišli na trg in prav tako nosijo podpis znane zvezdnice.

rihanna

Fenty for Stance

Fenty2

V pomladni kolekciji je 19 različnih modelov nogavic. Od seksi čipkastega modela do športnih, ki jih Rihanna kombinira na najbolj nenavadne načine.  Izbiramo lahko tudi med nogavicami s prsti, brez prstov, nadkolenkami in nogavicami brez stopal. Cene se gibajo med 14 in 25 evorv. Najdražji je pa set nogavic, ki je bil takoj razprodan.

Foto: Fenty for Stance


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam