fbpx

Rihanna in LVMH načrtujeta pretres v svetu mode!

Moda, Novice, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Čeprav je znana pevka že pred časom globoko zagrizla v lepotne in modne izzive, se je novica, da je združila moči z enim od največjih koncernov v svetu mode, razširila kot ogenj.

Pevka Rihanna in modni velikan Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) nameravata po zanesljivih virih odpreti modno hišo z Rihanninim imenom, kar bi bil edinstven primer v svetu mode v zadnjih desetletjih. Ta poteza bi namreč zahtevala ‘štart’ z ničle, kakor je bilo tudi v primeru modnega oblikovalca Christiana Lacroixa, ki je znotraj taiste skupine zaživel leta 1987 in že kmalu dosegel svetovno slavo.

Ne gre pa samo za zamisel, o kateri bi se šepetalo v kuloarjih, temveč za konkreten izdelek, saj so del tega velikega projekta že postali številni zaposleni v modnih podjetjih Louis Vuitton in Céline, ki že nekaj mesecev tesno sodelujejo z Rihanno.

Zadeva je prišla v javnost, ko se je znana pevka pokazala s sončnimi očali, ki nosijo njeno ime. Poučeni viri trdijo, da gre za prototip, ki je že uvod v novo znamko. Novica pravzaprav ni presenetljiva, saj Rihanna že nekaj let vodi uspešno znamko spodnjega perila Savage X Fenty in linijo ličil Fenty Beauty, ki od samega začetka žanjeta odlične poslovne rezultate.

Pevkina linija make upa Fenty Beauty

Pevkin modni slog je občudovan, zato se vedno znova znajde na lestvici najboljše oblečenih slavnih žensk. Ne preseneča, da se za sodelovanje s pevko pulijo številne znamke. Svoje čase je že sodelovala z znamko Dior ter zanjo oblikovala linijo futuristično oblikovanih sončnih očal ter bila tudi Diorjeva ambasadorka.

V spominu nam je ostalo tudi Rihannino sodelovanje z znamko Puma, njene kolekcije je med drugim predstavila na tednu mode v Parizu. Pevkina nova znamka v sodelovanju z LVMH pa bo menda osredinjena na ready-to-wear linijo oblačil in širok nabor spremljajočih modnih dodatkov.

Čeprav uradne najave sodelovanja med koncernom LVMH in pevko še ni (bilo), je po govoricah sodeč precej verjetno, da se bo to zgodilo sočasno z izidom pevkinega devetega studijskega albuma.

To, kar je zanimivo, pa je dejstvo, da ne bo šlo samo za nekaj modnih kosov, podpisanih z Rihanninim imenom, temveč za samostojno modno znamko, za katero poznavalci že ocenjujejo, da se bo lahko pomerila z nekaterimi najbolj slovečimi modnimi imeni!

D. S.

Foto: Getty Images, Vogue, Fashion.hr, Fenty Beauty, Graduate Chic, Celebzz, The Fashion Law


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam