fbpx

Ptujska noč in Miss bikini Slovenije 2014

Dogodki, Moda, Zanimivosti, Ženska moda

Veliki finale Miss bikini Slovenije, ki bi moral potekati v soboto, 26. julija je zaradi slabih vremenskih razmer in pogojev organizatorjev dogodka Severine odpadel in bil prestavljen na Ptujsko noč, ki je dogajala ta vikend. Tekmovalke so na Ptuj prispele že v petek, 1. avgusta. Namestile so se v hotelu Primus, kjer so se prepuščale […]

missbikini2014
missbikini2014

Foto: Peter Hmelak

Veliki finale Miss bikini Slovenije, ki bi moral potekati v soboto, 26. julija je zaradi slabih vremenskih razmer in pogojev organizatorjev dogodka Severine odpadel in bil prestavljen na Ptujsko noč, ki je dogajala ta vikend.

Tekmovalke so na Ptuj prispele že v petek, 1. avgusta. Namestile so se v hotelu Primus, kjer so se prepuščale sončnim žarkom in se sproščale pred samim velikim finalom, zvečer na Ptujski noči je sledila predstavitev finalisk. V soboto, 2. avgusta zvečer pa so ogrevale publiko in sicer na Mestni tržnici, kjer so imele modno revijo z štirimi izhodi. Prvi izhod je bil v jeans hlačkah iz Sveta Jeansa in Miss bikini majicah, drugi v oblačilih Hit moda, tretji izhod so bile oblečene v kopalke, na četrtem izhodu so imele plesno točko jumping fitness Slovenija – 4P, za razglasitev pa je za njihov stil poskrbela modna kreatorka Rika Zadravec s svojimi kreacijami. V ožjem izboru je bilo 12 finalistk, bikinka, kateri najbolj pristajajo bikini kopalke v letošnjem letu pa je 19-letna Ljubljančanka Violeta Kusturić, ki je osvojila tudi laskavi naslov Miss bikini Slovenskih novic. 1. spremljevalka Miss Bikini Slovenije je Eva Plesnik, 2. spremljevalka Tamara Rajšp, naziv Miss fotogeničnosti je osvojila Žana Posavec, Miss Bikini Slovenije občinstva pa Alma Pijuković. Lento so podarile Manja Dobrilovič – Playbojeva zajčica leta 2014,1. spremljevalka Miss bikini 2013 Tara Tanita Kiseljak in vizažistka Polona Ivanovič.

Za frizure finalistk je skrbel Frizerski studio Frizi, za make-up Lepotni struio Wizzard, medijski pokrovitelj so bile Slovenske novice in pa sponzorji: Kuponko.si, Radgonske gorice, Perutnina Ptuj catering, Koncertna agencija Unico, Rika Zadravec, Laguna, Aviofun, Parfumerija Amour, Hit moda, Svet jeansa, Fitnes 4P, Malibu in mnogi drugi.

Na odru, kjer je potekalo finale sta bila gostja večera mična pevka Špela Grošelj in skupina Kingston. Spremljajte nas še naprej, saj bomo o bikini zmagovalki še pisali.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam