fbpx

Priznanje: “Preden sem spoznal svoje dekle, sem spal z njeno mamo!”

Odnosi

Mladenič je na spletni strani Reddit razkril neprijetno položaj, zaradi katere je izgubil svoje sanjsko dekle.

21-letnik se je nekega večera zabaval v baru in spoznal privlačno žensko, s katero sta se zapletla v pogovor. Teden dni kasneje sta se po naključju spet srečala in naneslo je, da sta na koncu pristala pri njej in skupaj preživela noč.

“Videl sem, da je dosti starejša, okoli 40, sam jih imam namreč 21, a je bila videti tako dobro, da sem se odločil, da bi se od nje morda lahko še kaj naučil. Vse, kar sem se naučil, pa je bilo le to, kako močno lahko kakšno odločitev obžaluješ,” je povedal.

Nekaj mesecev kasneje je na Tindru namreč spoznal 19-letnico, s katero sta se noro ujela. Zaljubila sta se in po nekaj časa ga je želela predstaviti svojim staršem. Ko sta prišla do njihove hiše, ga je spreletelo, saj je bila to hiša, v kateri je pred nekaj meseci preživel noč.

” Nisem zdržal, vse sem ji povedal. Ko sem ji povedal ime mame, je vedela, da se ne šalim. Čeprav je bila zelo razumevajoča, je zvezo želela prekiniti. Zelo mi je žal, saj redko najdem dekle, ki bi mi tako ustrezalo,” je zaključil. 

Vir: zurnal24.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam