fbpx

Priljubljena serija Will & Grace se vrača na TV zaslone!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Letošnjo jesen ponovno na TV zaslonih.

Serija Will & Grace je nedvomno ena izmed tistih, ki jih radi gledamo še danes, ne glede na to, da je bil zadnji del posnet pred več kot 10. leti.

Mnogi nostalgiki bi radi videli, kako se po 10. letih nadaljuje prijateljstvo med Willom in Grace. Prav zaradi velikega števila oboževalcev se že leta govori, da se bo zabavna serija ponovno vrnila na TV zaslone. Leslie Gordon, ki je v seriji upodobil Beverlyja, je pred kratkim za radijsko postajo KPBS izjavil, da se serija vrača, pri tem pa poudaril, da novice ni mogoča, ampak zanesljiva. Igralec je povedal, da je NBC naročil 10 novih epizod, ki se bodo začele snemati v juliju, predvajale pa že to jesen.

Zabavna ekipa, ki sta jo sestavljala homoseksualni odvetnik Will (Eric McCromack) in njegova najboljša prijateljica, notranja oblikovalka Grace Adler (Debra Messing), je občinstvo navduševala med leti 1998 in 2006. Njuno družbo pa so sestavljali še Karen Walker (Megan Mullally) in Jack Mcfarland (Sean Hayes) in prav zaradi njihovih hudomušnih izjav in dogodivščine, je bila serija Will & Grace tako priljubljena.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam